background img
banner
banner

Εισπράττουν εμπιστοσύνη και στήριξη για τις αυριανές εκλογές!

Η «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ –ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε.Ε.Σ.Α. ΛΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μία συμπαγή ομάδα, αποτελούμενη από ανθρώπους που γνωρίζουν την παραμικρή δυσλειτουργία, ως και το τελευταίο πρόβλημα της τοπικής αγοράς αλλά και κατέχουν τον τρόπο με τον οποίο θα της δώσουν την απαιτούμενη ώθηση ώστε να βγει από την στασιμότητα, αποτελεί η υποψήφια για τις αυριανές εκλογές του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου, παράταξη «Εμπορική Ενότητα».

Η ανταπόκριση που τυγχάνουν τα μέλη της αλλά και ο επικεφαλής της Λάμπης Παπαδόπουλος στις καθημερινές επαφές τους με τους εμπόρους και καταστηματάρχες του Αιγίου, είναι εντυπωσιακή και υποδηλώνει το έμπρακτο ενδιαφέρον του εμπορικού κόσμου για τις εκλογές αλλά και την εμπιστοσύνη στον κ. Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες τους ότι, όπως το 2017 έτσι και τώρα μπορούν να αλλάξουν πολλά στην τοπική αγορά.

Σχετικά με την επικοινωνία του με τους εμπόρους και καταστηματάρχες, ο κ. Παπαδόπουλος επισημαίνει: ΄΄Στον αγώνα στους δρόμους κοντά στα μαγαζιά μας και τα αληθινά προβλήματα! Ενημέρωση, αγώνας, διαφάνεια! ΌΧΙ ένας και δύο, αλλά ΌΛΟΙ μαζί παλεύουμε να γυρίσουμε σελίδα! Είμαστε εδώ για ΟΛΟΥΣ τους Εμπόρους! Τους ευχαριστούμε για την υποδοχή που μας κάνουν! Συνεχίζουμε από εκεί που μας σταμάτησαν….΄΄.

Πάντως, θα πρέπει να αναφερθεί ότι κατά γενική ομολογία ο Λάμπης Παπαδόπουλος ήταν ο πρόεδρος που όχι μόνο προεκλογικά αλλά και κατά τη διάρκεια της θητείας του ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τα μέλη του Συλλόγου, βρισκόταν στην αγορά και επισκεπτόταν τα καταστήματα σε καθημερινή βάση, επιδεικνύοντας πάντα διάθεση συνεργασίας αλλά και ζήλο ώστε να αγωνιστεί και να διεκδικήσει επίλυση των προβλημάτων.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr