background img
banner
banner

Πήγαιναν για… κορωνοϊό, βρήκαν ηρωίνη…

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ –ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕ 92 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

Στα… δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα το απόγευμα της Τρίτης 31/3, οι οποίοι εντοπίστηκαν να μεταφέρουν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 92 γραμμάρια ηρωίνης… Μάλιστα, οι δύο… έπεσαν σε μπλόκο για έλεγχο βεβαίωσης εξόδου από το σπίτι, στο πλαίσιο των μέτρων του κορωνοϊού, ωστόσο από τους αστυνομικούς έγινε αντιληπτό ότι στο αυτοκίνητο, εκτός από έγγραφο είχαν κι άλλα πράγματα…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του protionline.gr, στις 4.30 το απόγευμα, στο ύψος της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών στη δυτική είσοδο του Αιγίου, υπήρχε σταθμός του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας που διενεργούσε ελέγχους σε οχήματα για το κατά πόσο οι επιβαίνοντες διέθεταν τα απαιτούμενα έγγραφα μετακίνησης. Όταν σταμάτησαν Ι.Χ. μάρκας VW Polo, χρώματος λευκού, είδαν πως επέβαιναν δύο άτομα. Οδηγός ήταν μία γυναίκα 39 ετών και συνοδηγός ένας άνδρας 41, κάτοικοι Αιγίου.

Μάλιστα, ο συνοδηγός φάνηκε γνωστός στους αστυνομικούς καθότι έχει απασχολήσει και πάλι τις αρχές για παράνομες πράξεις. Ειδοποιήθηκε έτσι το Τμήμα Ασφαλείας ώστε να γίνει περαιτέρω έλεγχος. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου δεν βρέθηκε κάτι επιλήψιμο στο αυτοκίνητο. Μόλις όμως έφυγαν, στο σημείο που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο, στο έδαφος, είδαν ένα σακουλάκι με ηρωίνη… Η ποσότητα ήταν 92 γραμμάρια.

Ακολούθησε αναζήτηση των δύο που εντοπίστηκαν σχετικά γρήγορα και οδηγήθηκαν στο Τμήμα, εκεί όπου παραδέχθηκαν πως αυτοί πέταξαν το σακουλάκι από το αυτοκίνητο για να μην το βρουν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των ελέγχων… Αμέσως συνελήφθησαν ενώ μετά τον σχηματισμό της σχετικής δικογραφίας, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr