background img
banner
banner

Συνολικό σχέδιο εξόδου από την κρίση

ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Συνεχίζεται η διαβούλευση της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Καλογερόπουλου με φορείς που σχετίζονται με την επιχειρηματική δραστηριότητα στον δήμο Αιγιαλείας.

Μετά την Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών και έναν ιδιώτη οινολόγο κι άλλο εκπρόσωποι φορέων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Ήδη, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα 4/5 από το γραφείο δημάρχου, ο δήμος Αιγιαλείας έχει γίνει αποδέκτης πολλών στοιχείων και προτάσεων από διάφορους φορείς του δήμου, μεταξύ άλλων της Επιτροπής Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής του Δήμου Αιγιαλείας, του Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιαλείας, της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Αχαΐας, της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών, του Αστικών ΚΤΕΛ Αιγίου, ενώ αναμένονται και άλλοι αφού παρατάθηκε η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων έως και αύριο Τετάρτη 6 Μαΐου.

«Η δημοτική αρχή επεξεργάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, με συγκεκριμένες προτάσεις συνολικής αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχουν ανακύψει εξαιτίας του κορωνοϊού.
Η διαβούλευση συνεχίζεται και σύντομα θα κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση με συνολικό σχέδιο εξόδου από την κρίση», επισημαίνεται ακόμη.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr