background img
banner
banner

Βρήκε φρικτό θάνατο από πυρκαγιά στο Μεσσηνέζη

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 55χρονος Κ.Ρ., το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου, όταν έπιασε φωτιά το γιαπί διώροφης οικοδομής στον Οικισμό Μεσσηνέζη όπου διέμενε.

Ήταν 6:30 το πρωί όταν οι φλόγες έγιναν αντιληπτές από περίοικους που ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, η οποία προχώρησε άμεσα στην κατάσβεση με έξι πυροσβέστες και τρία οχήματα.
Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε και η αστυνομία με δικό της όχημα, ωστόσο ήταν αργά για τον άτυχο άντρα, ο οποίος στην προσπάθειά του να ζεσταθεί είχε ανάψει μικρή σόμπα, ενώ είχε κλείσει το γιαπί με χαρτόνια και φελιζόλ που πιθανότατα άρπαξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα το δωμάτιο να καεί ολοσχερώς και ο ίδιος να υποκύψει από τα εγκαύματα στα άκρα του.

Ο 55χρονος έμενε μόνος στον χώρο και ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν ήταν ιδιοκτήτης του ή του είχε παραχωρηθεί από τους ιδιοκτήτες του 1ου ορόφου της οικοδομής.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, εν αναμονή και του πορίσματος του ιατροδικαστή που θα προχωρήσει στην ταυτοποίηση του θύματος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr