background img
banner
banner

A.O. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Ήττα με πολλά παράπονα από τη διαιτησία

ΕΧΑΣΕ ΜΕ 1-3 ΣΕΤ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟ

Δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης ούτε την 3η αγωνιστική η ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Αιγιαλέων καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου από τον Πανερυθραϊκό. Έτσι παρέμεινε στον έναν βαθμό στο πρωτάθλημα της pre league ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την πρώτη τους φετινή νίκη. Οι άνθρωποι της Αιγιώτικης ομάδας έχουν όπως πολλά παράπονα από τη διαιτησία των πατρινών Γεράνιου – Λιναρδάτου, οι οποίοι, από τα μέσα του δεύτερου σετ και μετά, υπέπεσαν σε σωρεία λαθών που λίγο έλλειψε να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα. Έχασαν εντελώς τον έλεγχο, το παιχνίδι οδηγήθηκε σε μεγάλες διακοπές διακόπτοντας έτσι και τον ρυθμό των παικτών, φόρτωσαν κάρτες και τεχνικές ποινές την ομάδα του Α.Ο. Αιγιαλέων και με τις αποφάσεις τους ξεσήκωσαν και τους 100 Αιγιώτες φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό.

“Γιατί όρισαν για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι το ίδιο διαιτητικό δίδυμο; Δεν υπάρχουν άλλοι διαιτητές από την Αθήνα ή από άλλο Σύνδεσμο;” έλεγαν μετά τη λήξη του αγώνα οι άνθρωποι της ομάδας που θεώρησαν ότι οι Γεράνιος – Λιναρδάτος διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Α.Ο. Αιγιαλέων ξεκίνησε εντυπωσιακά κερδίζοντας με σχετική άνεση το πρώτο σετ με 25-19. Στο δεύτερο και καθοριστικό σετ έγινε “μάχη” με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 25-27 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Χωρίς καθαρό μυαλό και μέσα σε μεγάλη ένταση οι παίκτες του Παναγιώτη Παπαδόπουλου δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στη συνέχεια και ο Πανερυθραϊκός πήρε τα άλλα δύο σετ (21-25, 18-25) φτάνοντας στη νίκη.

Η είσοδος των φιλάθλων στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου πραγματοποιήθηκε όπως και στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής εντός έδρας. Σε όλους όσοι είναι άνω των 12 ετών, ζητείται κατά την είσοδό τους, rapid test 48 ωρών, ή πιστοποιητικό εμβολιασμού. Το γήπεδό μπορεί να φιλοξενήσει μόνο 12 παιδιά κάτω των 12 ετών ελεύθερα, ενώ εάν ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, θα πρέπει ο κηδεμόνας να επιδείξει αρνητικό self test για την ασφαλή είσοδο του παιδιού στον κλειστό χώρο του γηπέδου. Τέλος, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Διαιτητές: Γεράνιος, Λιναρδάτος, Γραμματεία: Τριανταφυλλοπούλου, Παρατηρητής: Ιορδανίδης.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (-): Βασιλάκος, Βλαχοστάθης, Λουπ, Σαλαβασίδης, Μαυραγάνης, Σωκράτους / Σύρος (λ), Νανόπουλος, Παπασταθόπουλος, Δημησιάνος.
Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Χατζηπέρρος): Μήττας, Κρέτσης, Τασάκος, Τσικάτος, Κωστόπουλος, Μαμαλής / Πλεμμένος (λ), Φώλιας (λ), Κολτσιάκης, Ζαρωτιάδης.

Στα άλλα παιχνίδια ο ΑΣ Κέρκης νίκησε 3-2 την Καλαμάτα και η ΑΕΚ 2-3 τον Πανιώνιο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr