background img
banner
banner

Έφυγε άπραγος και από το Αγρίνιο ο Παναιγιάλειος

Ο ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ 3-1

Στο Αγρίνιο ο Παναιγιάλειος βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε 1-1 και άρχισε να σκορπά χαμόγελα αισιοδοξίας, που δεν κράτησαν πολύ.  Για μια ακόμα φορά οι μελανόλευκοι προδόθηκαν στις καθυστερήσεις, όταν δέχτηκαν ένα δεύτερο γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ ημιχρόνου, για να αλλάξουν οι ρόλοι των δυο αντιπάλων. Οι γηπεδούχοι με τον αέρα του προβαδίσματος, τις καλές στατιστικές στην έδρα τους και την δυσκολία του Παναιγιάλειου στο σκοράρισμα, πήραν τελικά τη νίκη με 3-1, αφήνοντας την ομάδα του Αιγίου στον μονοψήφιο αριθμό 9 στην βαθμολογία.

Γκολ στην πρώτη του φάση ο Παναγρινιακός 

Ακίνδυνος εντελώς στα πρώτα λεπτά της συνάντησης ο Παναγρινιακός, είδε το σουτ του Τοκάμ στο 10΄ να φεύγει άουτ και στην πρώτη του επίθεση κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Κατσή.

Το εκτέλεσε δυο φορές ο Γκόγιας, αφού την πρώτη απέκρουσε ο Ιωαννίδης και ο διαιτητής Τσιώρης διέταξε επανάληψη. Έτσι γράφτηκε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 13΄.

Απαντά με το ίδιο νόμισμα ο Παναιγιάλειος 

Στο 22΄ το μαρκάρισμα στην περιοχή του Παναγρινιακού στον Βαλλιάνο, πέρασε για λίγο ατιμώρητο, αλλά με την παρέμβαση του β΄ βοηθού καταλογίστηκε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Τοκάμ για το 1-1.

Αποβολές στον πάγκο των γηπεδούχων 

Αρκετή ένταση δημιουργήθηκε στο 26΄, όταν ο Σκιαδάς σκόραρε αλλά σημειώθηκε σε θέση οφσάιτ. Ο α΄ βοηθός Βατός που σήκωσε τη σημαία και υπέδειξε την παράβαση, δέχτηκε επίθεση από τον πάγκο του Παναγρινιακού. Το αποτέλεσμα ήταν να δει την κόκκινη κάρτα ο γενικός αρχηγός και την κίτρινη ο προπονητής Βασίλης Ξανθόπουλος.

Ευκαιρία ο Τοκάμ, 2-1 ο Παναγρινιακός 

Στο 40΄ ο Τοκάμ είχε φάουλ από καλή θέση άουτ και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η ψυχρολουσία. Σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Παναιγιάλειου, ο Καντάνης με κεφαλιά έβαλε πάλι μπροστά τον Παναγρινιακό, που πήγε με ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Αλλαγές χωρίς αποτέλεσμα στον Παναιγιάλειο  

Το β΄ μέρος είχε συνολικά 5 αλλαγές στην ομάδα του Φάνη Γκέκα, με τις περισσότερες περιπτώσεις να περιέχουν ρίσκο μήπως και…, αλλά δεν άργησε το 3-1. Στο 64΄ ο Τσάκνης από παράλληλη πάσα του Βασιλόγιαννη σκόραρε θέτοντας διαφορά ασφαλείας.

Ο Λιάτος με κεφαλιά στο 73΄ από πάσα του Βλαχόπουλου έφτασε πολύ κοντά για να μειώσει σε 2-3, όπως και το Ψωμαράς που είχε δοκάρι στο 84΄ με φοβερό φαλτσαριστό σουτ στο 84΄, ύστερα από την πάσα του Αναστόπουλου.

Οι δυο παίκτες που προστέθηκαν στον Παναιγιάλειο ήθελαν, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την διαφορά.

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Παπαδόπουλος, Σεμπ. Αφούσσι (78΄ Ροδόπουλος), Τοκάμ, Αλεξ Αφούσσι (61΄ Αναστόπουλος), Βαλλιάνος (46΄ Λιάτος), Γκασίδης (46΄ Βλαχόπουλος), Σκούτας (61΄ Ψωμαράς).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr