background img
banner
banner

Κόλλησε στο «μηδέν» ο Παναιγιάλειος με την Αναγέννηση Άρτας

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Ούτε και σήμερα (16/1) γεύτηκε την χαρά της νίκης ο Παναιγιάλειος. Άφησε στην έδρα του δυο πολύτιμους βαθμούς και μάλιστα απέναντι από μια ομάδα όπως η Αναγέννηση Άρτας, που έχει κοινό στόχο την παραμονή, αλλά και 4 βαθμούς περισσότερους στο πρωτάθλημα.

Κατοχή και μέχρι εκεί στο α΄ ημίχρονο 

Το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής μπάλας στο α΄ ημίχρονο, δεν αποδείχτηκε αρκετό για τον Παναιγιάλειο, αφού δεν απείλησε με αξιώσεις την εστία του Μπαλαούρα. Καμιά ευκαιρία της προκοπής δεν καταγράφηκε εκατέρωθεν, με την Αναγέννηση να δίνει το μεγαλύτερο βάρος στα αμυντικά της καθήκοντα, δείχνοντας πως και η ισοπαλία δεν θα ήταν άσχημη.

Στον Παναιγιάλειο πήραν το βάπτισμα του πυρός δυο ποδοσφαιριστές, που έλαβαν μέρος σε πρώτη επίσημο παιχνίδι με την μελανόλευκη. Ήταν ο γνωστός μας Στηβ Τοκάμ, αλλά και ο νεοφερμένος Κυπαρίσσης Γκασίδης. Ο μεν Τοκάμ παρουσιάστηκε σαν να ήταν από καιρό μέλος της ομάδας και βοήθησε αρκετά, ο Γκασίδης παρουσίασε άγχος και νευρικότητα, χωρίς όμως να είναι αρνητικός.

Με δυο αλλαγές ο Παναιγιάλειος στο β΄ ημίχρονο 

Ο Φάνης Γκέκας αναζητούσε τρόπους να ξεκλειδώσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Αναγέννησης και με το ξεκίνημα του β’  μέρους, έριξε στο παιχνίδι τους Βλαχόπουλο, Βαλλιάνο, που πήραν την θέση των Σκούτα και Λιάτου αντίστοιχα.

Αντίθετα με την Αναγέννηση που με ικανοποιημένο τον προπονητή Λαυδαριά, συνέχισε με το ίδιο σχήμα και ξεκίνησε τις αλλαγές από το 72΄ και ύστερα.

Ευκαιρίες με Τοκάμ και Ψωμαρά 

Περισσότερο πιεστικός στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος, ξεκίνησε μια σειρά φάσεων που θα μπορούσαν να του αποφέρουν ένα γκολ.

Ήταν το φάουλ του Τοκάμ στο 48΄ λίγο έξω, δυο σουτ του Ψωμαρά στο 56΄ και 72΄, ένα δυνατό σουτ του Τοκάμ που πέρασε σύριζα από το κάθετο δοκάρι του Μπαλαούρα.

Δοκάρι για Παναιγιάλειο και Αναγέννηση 

Οι φάσεις που σημάδεψαν το παιχνίδι όμως, ήσαν τα δοκάρια που είχαν από ένα οι δυο ομάδες. Πρώτος ο Παναιγιάλειος στο 77΄, όταν μετά από γύρισμα του Ψωμαρά στην περιοχή, από το ύψος του πέναλτι ο Βλαχόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αφού η μπάλα πήρε ύψος και προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 79΄ σε κόντρα επίθεση ο Αλ. Παπακίτσος με διαγώνιο πλασέ …σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Ιωαννίδη.

Η πολιορκία του Παναιγιάλειου στην εστία της Αναγέννησης τα τελευταία λεπτά, δεν συνάντησε την απαραίτητη ουσία, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο σφύριγμα της λήξης του Κορίνθιου διαιτητή Κεφίλη.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: (Φ. Γκέκας) Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Χατζηαντωνίου,Μακρίδης, Σ. Αφούσι, Α. Αφούσι, Γκασίδης (89’ Παπαδόπουλος), Ψωμαράς (80’ Ροδόπουλος), Τοκάμ, Σκούτας (46’ Βαλλιάνος), Λιάτος (46’ Βλαχόπουλος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Α. Λαυδαριάς) Μπαλαούρας, Χεμπέγια, Μπουρσανίδης, Σχισμένος, Τσιλιγιάννης, Γούλας (90’ Παπαρούνης), Δ. Παπακίτσος (72’ Αλ. Παπακίτσος), Μανιώτης (83’ Παπαδόπουλος), Δημητρέλος, Αναστασιάδης (83’ Σκανδάλης), Κατσιγιάννης


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr