background img
banner
banner

Επίσκεψη Ανδρουλάκη σήμερα στο Αίγιο

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Μετά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, που περιόδευσε χθες στην Πάτρα, στην Αχαΐα καταφθάνει σήμερα και ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του η Αιγιάλεια με τον κ. Ανδρουλάκη να επισκέπτεται σήμερα το απόγευμα στις 5:30 τα γραφεία της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών, για να συναντηθεί με τη διοίκηση της Συνεταιριστικής Οργάνωσης, όπου θα τεθεί επί τάπητος το μείζον θέμα της απόσυρσης των αποθεμάτων σταφίδας και η στήριξη των σταφιδοπαραγωγών και του αγροτικού εισοδήματος.

Αμέσως μετά την ΠΕΣ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα μεταβεί στο δημαρχείο Αιγιαλείας, το ραντεβού είναι ορισμένο στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης, όπου θα τον υποδεχθεί ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ αναμένεται να γίνει δέκτης αιτημάτων όπως η παραμονή της Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο, αλλά και η στήριξη που χρειάζονται οι δήμοι προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ενεργειακό κόστος.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Ανδρουλάκης είχε επισκεφθεί το Αίγιο τελευταία φορά το 2017 στις τότε εσωκομματικές εκλογές. Στις τελευταίες εσωκομματικές του Δεκεμβρίου 2021  δεν πρόλαβε να έρθει στην περιοχή, αλλά η Αιγιάλεια του έδωσε την πρωτιά με 784 σταυρούς προτίμησης στον β’ γύρο, έναντι 495 του Γιώργου Παπανδρέου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr