background img
banner
banner

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ο άδικος υποβιβασμός και η επόμενη μέρα

ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ “ΘΑΥΜΑ” ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Έτσι όπως εξελίχθηκε το φινάλε στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ο υποβιβασμός του Ήφαιστου/Αχιλλέα… σόκαρε τους ανθρώπους της ομάδας αφού ο τρόπος με τον οποίο έγινε ήταν πέρα για πέρα άδικος. Για δέκατα του δευτερολέπτου βρέθηκε από τον “παράδεισο” στην “κόλαση” και ενώ όλοι είχαν πιστέψει στο μικρό “θαύμα” της παραμονής. Όμως, ήρθε ένα τρίποντο της απελπισίας από τον Δίωνα, κυριολεκτικά στην εκπνοή του δραματικού αγώνα της Κυπαρισσίας για να στείλει στον… έβδομο ουρανό τους γηπεδούχους και στα… τάρταρα την ομάδα της Αιγιάλειας.

Λίγο πριν την λήξη, ο Ήφαιστος/Αχιλλέας κατάφερε να αγγίξει αφενός το πρώτο του διπλό φέτος μετά από 8 ήττες σε ισάριθμες απόπειρες και αφετέρου τη σωτηρία όταν με λιγοστά δευτερόλεπτα ακόμα στο ρολόι βρέθηκε μπροστά με 61-63. Οι οικοδεσπότες όμως, είχαν την τελευταία επίθεση του ματς και -αν και φάνηκε πως δύσκολα θα κατάφερναν κάτι- η μπάλα έφτασε στον Καμαρινό που ευστόχησε από τη γωνία γράφοντας το τελικό 64-63.

Ο Γλαύκος έκανε το χρέος του

Την ίδια ώρα στο ματς Γλαύκου – ΣΔΥΤ, η ομάδα της Τρίπολης άγγιξε την παραμονή όσο το δυνατόν περισσότερο, όταν -αν και ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ με μικρές αλλά και με σημαντικές αποστάσεις- κατόρθωσε με καίριες επιθέσεις και αποτελεσματικότητα να βρεθεί στο +4 (63-67) μόλις ένα λεπτό πριν τη λήξη -απόσταση όχι υπέρτατη αλλά σίγουρα κινητήριο μοχλό για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τότε όμως, ο Δημήτρης Τσακίρης των Αχαιών, ο ίσως δηλαδή κορυφαίος τους αθλητής αλλά και ένας από τους καλύτερους σκόρερ της Γ’ Εθνικής, πήρε το… όπλο του και με ένα άλα ΝΒΑ τρίποντο + φάουλ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 67-67 λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν το απόλυτο φινάλε -εξέλιξη που έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο, όπου οι γηπεδούχοι, παίζοντας για την ιστορία και τους εαυτούς τους, κατάφεραν να φτάσουν εν τέλει στο 7 ροζ φύλλο τους σε 18 παιχνίδια στέλνοντας την ίδια στιγμή τον οργανισμό της Τρίπολης στις τοπικές ενώσεις…
Αναλυτικά η βαθμολογία μετά το πέρας των αγώνων:

8. ΓΑΕΤ Δίων ο Κυπαρισσεύς 24 (6-12)
_________________________________

9. ΣΔΥ Τρίπολης 23 (5-13)
10. Ήφαιστος Αχιλλέας ΣΦΑ 23 (5-13)


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr