background img
banner
banner

Μετά τη Βάρδα, επιστρέφει στο Αίγιο ο Χρήστος Παρασκευόπουλος

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΟ ΑΙΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑ

Ένα καινούριο σωματείο δημιουργήθηκε στο Αίγιο με την επωνυμία ΑΟΑ 2019 και ήδη συμπληρώνει τον απαραίτητο φάκελο για να εγγραφεί στο Μητρώο της ΓΓΑ.
Υπεύθυνος και ιδιοκτήτης είναι ο πολύ γνωστός στο Αίγιο Χρήστος Παρασκευόπουλος, διαθέτει δίπλωμα UEFA A και υπό αξιόλογηση UEFAPRO, έχει υπηρετήσει στον Παναιγιάλειο, πέρυσι στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής τον βρήκαμε «απέναντι» αφού ήταν στον πάγκο του ΠΑΟ Βάρδας.

Ο ίδιος μιλάει στo protionline.gr για τη νέα του δουλειά και το περιεχόμενό της.

Για τις νέες εγκαταστάσεις που ετοιμάζονται ο Χρήστος Παρασκευόπουλος είπε: «Δημιουργείται ένα γήπεδο 9Χ9 με διαστάσεις 70Χ50 που δεν υπάρχει όμοιό του στην περιοχή μας.
Πρόκειται για ένα πολυχώρο σχεδιασμένο με πλήρη λειτουργικότητα για όλα τα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου μας. Διαθέτει αποδυτήρια, καφέ, σύγχρονο ιατρείο και παιδότοπο.
Υπολογίζεται να είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις μέχρι τέλος Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου και μέχρι τότε οι προπονήσεις θα γίνονται σε Δημοτικά γήπεδα».

Για το νέο πρωτάθλημα ο πρώην μελανόλευκος προπονητής δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε το απαραίτητο έμψυχο υλικό, που σε συνδυασμό με τους νεαρούς αθλητές που εξακολουθούν να γράφονται στην ακαδημία μας, να σχηματίσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην Γ΄ κατηγορία, αλλά και στα παιδικά πρωταθλήματα.
Διαθέτουμε διπλωματούχους προπονητές όπως ο συνεργάτης Λεωνίδας Κατσαρέλιας και ο Μιχάλης Τρίψας, με το σκεπτικό να γίνεται ποιοτική δουλειά με σεβασμό στα παιδιά.»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr