background img
banner
banner

Με καινούριο Δ.Σ. στη νέα εποχή ο Σύλλογος Αλυκής

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΞΑΝΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μία ιδιαιτέρως επιτυχημένη περίοδος κλείνει για τη δημοφιλή παραλία της Αλυκής που και φέτος φιλοξένησε χιλιάδες κόσμου. Σημαντική σε αυτή την επιτυχία ήταν η λήψη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από τη δημοτική αρχή, η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών από καταστήματα της παραλιακής ζώνης της Αλυκής και η συμβολή του Εκπολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλυκής “Ο Άγιος Νικόλαος” που φροντίζει πάντα για την σωστή εικόνα και εύρυθμη λειτουργία της παραλίας.

Από την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, ο δραστήριος Περιβαλλοντικός Σύλλογος έχει πλέον νέα διοίκηση μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν μεταξύ των μελών του για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Ε.Ε. και εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Συλλόγων.

Αφού προηγήθηκε γενική συνέλευση, τα μέλη του Συλλόγου προχώρησαν σε εκλογική διαδικασία, δίνοντας στήριξη σε παλιά αλλά και νέα μέλη. Την… πρωτιά κράτησε ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος έλαβε 41 ψήφους. Ακολούθησαν για το Δ.Σ. οι Παναγιώτης Γεωργακόπουλος με 34, Κωνσταντίνος Σταθόπουλος με 30, Ιωάννης Μεντζελόπουλος με 28, Χρύσα Αργυροπούλου με 26, Κονδυλία (Λίτσα) Μπουρνά με 24 και Γιώτα Μπόκολα με 22.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι Παναγιώτης Κουτρόπουλος με 27 ψήφους, Ιωάννης Κάρμας με 18 και Αθανάσιος Μπαλτιμάς με 18.

Για την Ομοσπονδία εκλέγονται οι Νίκος Παπαδόπουλος με 29 ψήφους, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος με 27 και Κονδυλία (Λίτσα) Μπουρνά με 24.

Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr