background img
banner
banner

Αγιασμός με προγραμματισμός πλούσιας δράσης

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας χρονιάς όλων των χορευτικών τμημάτων.

Μετά την τελετή του αγιασμού, την οποία τέλεσε ο π. Αθανάσιος Λιακόπουλος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Φανερωμένης Αιγίου, ο Πρόεδρος του Χ.Ο.Α. Γιώργος Νικολόπουλος, στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στην συνεχή προσπάθεια του Συλλόγου να φέρνει σε επαφή τα μέλη του και κυρίως τους νέους με τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και γενικότερα με την πλούσια ελληνική παράδοση. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό για την περίοδο 2022-2023 η οποία συμπίπτει με την συμπλήρωση 45 ετών από την έναρξη λειτουργίας του Συλλόγου και θα περιλαμβάνει χορευτικές παραστάσεις, δράσεις αλλά και συμμετοχές σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις παραδοσιακών χορών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμούς, ο αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Αιγιαλείας Νίκος Καραΐσκος καθώς και οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Δήμου Αιγιαλείας Χρήστος Γούτος και Βασιλική Ψυχράμη.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr