background img
banner
banner

“Βόμβα μεγατόνων” με Χάρη Σπυράκο στην Ακράτα!

Την μεγαλύτερη μεταγραφή, όχι μόνο για φέτος, αλλά στην ιστορία της Α2 ΕΣΚΑ-Η πραγματοποίησε η Ακράτα BC. Aπέκτησε τον Ακρατινό “γίγαντα” των 2.10 Χάρη Σπυράκο που μόλις λίγους μήνες πριν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με τους Ίκαρους Τρικάλων. Ο 25χρονος σέντερ από νεαρή ηλικία αγωνίζεται σε ομάδες υψηλών κατηγοριών καθώς έχει φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας, της Αχαγιάς 82, του Γλαύκου, της ΕΑ Πατρών, της Σάμου και πέρυσι των Ίκαρων Τρικάλων. Μία σούπερ προσθήκη που πάντως έχει κάποιες… ιδιαιτερότητες τις οποίες με περιγράφει ο 25χρονος σέντερ, μιλώντας στο “protionline”:

Είμαι γέννημα – θρέμμα Ακρατινός, ξεκίνησα από το παιδικό της ομάδας πριν από 10-11 χρόνια αλλά ουσιαστικά δεν πρόλαβα να αγωνιστώ σχεδόν καθόλου, καθώς έφυγα σε πολύ μικρή ηλικία για τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο λόγος που θα παίξω φέτος στην Ακράτα, μία ομάδα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, είναι για να μπορέσω να επανέλθω σωματικά μετά από μία πολύ κουραστική σεζόν στην Κρήτη όπου εργαζόμουν σε ξενοδοχειακή μονάδα και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να επιστρέψω ξανά στις Εθνικές κατηγορίες. Προπονήθηκα ελάχιστα όλο το καλοκαίρι καθώς δεν είχα χρόνο. Είχα προτάσεις από αρκετές ομάδες Β΄ Εθνικής, ακόμη και από κάποιες της Α2 Εθνικής, αλλά δεν αισθάνομαι έτοιμος να ανταποκριθώ αυτή τη χρονική στιγμή. Θα ήταν ρίσκο να αποδεχθώ μία τέτοια πρόταση καθώς παραμονεύουν και κίνδυνοι τραυματισμού. Θέλω ένα διάστημα για να επανέλθω και αυτό θα γίνει μέσα από την ομάδα της Ακράτας, από τις προπονήσεις και τους αγώνες, έστω και αν δεν είναι στο ίδιο υψηλό επίπεδο”, μας λέει ο Χάρης Σπυράκος και συμπληρώνει:

Μιλήσαμε με τον Δημήτρη Κατωπόδη, που ζήτησε να βοηθήσω τη φετινή προσπάθεια και αποφάσισα να έρθω. Μαζί με τον Δημήτρη πιστεύω ότι θα λειτουργήσουμε θετικά και για τα πολλά νέα παιδιά που έχει η ομάδα και θα δημιουργήσουμε κάτι καλό. Ήδη οι προπονήσεις στην Ακράτα είναι καθημερινές, προσπαθούμε να δουλεύουμε σε επαγγελματικό επίπεδο και εγώ προσωπικά θέλω η ομάδα να είναι ψηλά όταν αποχωρήσω. Στόχος είναι μια άνετη παραμονή και ότι προκύψει στην πορεία του πρωταθλήματος”.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr