background img
banner
banner

Κατέκτησε τον τουρνουά “Στέλιος Καλαϊτζής” ο Α.Ο. Αιγιαλέων

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΄80

Ο ΑΟ Αιγιαλέων πήρε μέρος το Σαββατοκύριακο στο 29ο τουρνουά που διοργανώνει ο Πανερυθραϊκός στη μνήμη του Στέλιου Καλαϊτζή και ο απολογισμός ήταν μία ήττα και μία νίκη απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Στον πρώτο αγώνα  έχασε με 3-0 (25-11, 25-18, 25-20) σετ από τον πολύ ισχυρό και φέτος ΑΣ Κέρκης Σάμου, που με την απόδοσή του έδειξε ότι θα είναι από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στη volley league. Από την πλευρά της, η ομάδα του Αιγίου πάλεψε όσο μπορούσε το 2ο και 3ο σετ όμως φάνηκε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμη στις 5 Νοεμβρίου, στην πρεμιέρα της preleague. Στον 1ο αγώνα του Σαββάτου, η Καλαμάτα-80, μια από τις ομάδες που επίσης θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Volley League επιβλήθηκε του γηπεδούχου ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ Α.Σ με 3-1 ( 25-18/25-23/26-28/25-15)

Χθες το βράδυ ο ΑΟ Αιγιαλέων έπαιξε με αντίπαλο την Καλαμάτα στον τελικό του τουρνουά παρότι έχασε στον ημιτελικό. Και αυτό γιατί ο Κέρκης Σάμου δεν προσκόμισε τις κάρτες υγείας των αθλητών του με αποτέλεσμα να εφαρμοστεί ο κανονισμός και να μην διεξαχθεί επίσημα ο αγώνας με την ομάδα του Αιγίου.

Ο γηπεδούχος Πανερυθραϊκός κατέβαλε κάθε προσπάθεια ώστε να μεταπείσει τους διαιτητές χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μετά από αυτή την εξέλιξη δεν έγινε ο μικρός τελικός και διεξήχθη κανονικά μόνο ο Τελικός μεταξύ της Καλαμάτας-80 και του Α.Ο Αιγιαλέων, με την αιγιώτικη ομάδα αυτή τη φορά να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να κατακτά το τρόπαιο με καθαρή νίκη (3-0).

Στο τουρνουά αγωνίστηκε, αν και ανέτοιμος, και ο Νίκος Μαυραγάνης ο οποίος πλέον συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία με τον ΑΟ Αιγιαλέων. Ο Πατρινός παίκτης έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και η μοναδική απουσία είναι αυτή του Διονύση Δημησιάνου ο οποίος απουσιάζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και θα μπει στις προπονήσεις, στα τέλη Οκτωβρίου.

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Λιβαθηνός, Κανάς, Σαλαβασίδης, Βασιλάκος, Μαυραγάνης Μούρτζης, Σύρος, Δασκαλόπουλος, Δρακόπουλος, Κάβουρας Τσχιλιάς, Χασάπης, Μαρoυλάς, Αλιάι.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr