background img
banner
banner

Συνεχίζονται τα Δωρεάν Rapid Tests στην Κοινότητα Σελιανιτίκων

ΜΟΝΟ ΓΙΑ THN ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11.30π.μ.

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δωρεάν rapid test στα Σελιανίτικα, που είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου, αν και η αρχική πρόβλεψη ήταν να σταματήσουν στα μέσα του Σεπτεμβρίου. Αρκετός κόσμος εξυπηρετείται μέχρι σήμερα, όχι μόνο από τα Σελιανίτικα, αλλά και από τις γειτονικές τοπικές κοινότητες (Λόγγος, Νερατζιές κ.ά.).

Λόγω της τρέχουσας περιόδου που σημειώνεται πιο χαμηλή κίνηση, από τώρα και στο εξής το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα επισκέπτεται την περιοχή μια φορά την εβδομάδα για τη διενέργεια των δωρεάν rapid test σε όσους επιθυμούν εξεταστούν, αντί για δυο φορές που ίσχυε μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα. Μόνο για την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, η πραγματοποίηση των rapid test δεν θα είναι στις 9.00π.μ., αλλά μετά τις 11.30π.μ.

Η δραστηριότητα αυτή γίνεται σε συνεργασία της 6ης ΥΠΕ με την Αντιδημαρχία Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Αιγιαλείας και την Κοινότητα Σελιανιτίκων. Όπως επισημαίνεται από τον πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Σελιανιτίκων Γεώργιο Ρόζο, ΄΄καταβάλλεται προσπάθεια, με την συνεργασία και τη βοήθεια της αρμόδιας Αντιδημάρχου κ. Διαμάντως Καρτσωνάκη, να διατηρήσουμε τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες στην περιοχή μας, με σημαντικό όφελος και αντίκρισμα για την τοπική κοινωνία΄΄.

Υπενθυμίζεται ότι οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι στα rapid test θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ. Για την επικοινωνία των αποτελεσμάτων θα πρέπει να δοθεί αριθμός κινητού τηλεφώνου.

Ιατρός μία φορά την εβδομάδα στο κοινοτικό κατάστημα

Επίσης, μια φορά, την εβδομάδα η ιατρός Βηθλεέμ Φακίδου, θα δέχεται επισκέψεις στο κοινοτικό κατάστημα και τουλάχιστον, προσωρινά, φαίνεται να δίνεται μια λύση στο μείζον θέμα που είχε προκύψει στα Σελιανίτικα, μετά και την απόσπαση των δυο ιατρών στο Νοσοκομείο του Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr