background img
banner
banner

Την Κυριακή το παιχνίδι Φοίνικας / Ζήρια – Θύελλα Αιγίου

ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ – ΦΛΟΓΑ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει το ενδιαφέρον στην περιοχή μας για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, στην 12η αγωνιστική του οποίου κυριαρχούν τρεις συναντήσεις με ομάδες της περιοχής μας.

Τα παιχνίδια του Σαββάτου

Το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Πλαστήρα θα συναντηθούν ΑΕ Αιγίου και Φλόγα Ροδιάς με κοινό ζητούμενο από τους αντιπάλους να είναι η παραμονή στην κατηγορία. Αυτό τουλάχιστον παρουσιάζει για την ώρα η βαθμολογική τους θέση, με την γηπεδούχο ΑΕ Αιγίου να βρίσκεται με 9 βαθμούς στην ζώνη κινδύνου, να έχει όμως καλά στατιστικά στην έδρα της όπου έχει γνωρίσει μια ήττα.

Η Φλόγα Ροδιάς ξεκινά με 10 βαθμούς την επικίνδυνη ζώνη της τελευταίας πεντάδας, έχει το αρνητικό στατιστικό που την ακολουθεί χωρίς βαθμό στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα εκτός έδρας, γεγονός που θα πρέπει να διαφοροποιήσει αν θέλει να βελτιώσει τις πιθανότητες για την παραμονή της στην κατηγορία και φυσικά την αποφυγή των αγώνων play out.

Στις 16:00 το παιχνίδι Καλάβρυτα – Αχιλλέας Καμαρών

Με μια ώρα καθυστέρηση ξεκινά για μια ακόμα φορά παιχνίδι στο γήπεδο Καλαβρύτων, διευκολύνοντας έτσι την μετακίνηση της φιλοξενούμενης ομάδας, που θα είναι αύριο ο Αχιλλέας Καμαρών. Η ΑΕ Καλαβρύτων έχασε πολύτιμο έδαφος την προηγούμενη αγωνιστική μετά την ισοπαλία 2-2 με τον Αστέρα στην Τέμενη.

Είδε την διαφορά να μεγαλώνει από την κορυφή στο -5 από την Θύελλα, ψάχνει πόντους και το αήττητο για τη συνέχεια, στην προσπάθεια να καλύψει την απόσταση από την πρώτη θέση.
Είναι το φαβορί η ΑΕΚ στο γήπεδο Καλαβρύτων κόντρα στον Αχιλλέα Καμαρών, που χωρίς νίκη εκτός έδρας έχει τρεις ισοπαλίες και πολλές ατυχίες που θα του πρόσφεραν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Αμφίρροπες οι άλλες δυο συναντήσεις

Χωρίς προβλέψεις τα άλλα δυο παιχνίδια που κλείνουν το αυριανό πρόγραμμα. Στην Αγυιά ο Δαβουρλής φιλοξενεί τον Ηρακλή Πατρών, που προέρχεται από την σπουδαία επιτυχία 4-3 στο Ρίο τον Αετό. Έχει κερδίσει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας ο Ηρακλής και θα επιδιώξει να κρατήσει αυτό το θετικό στατιστικό και στην δύσκολη έδρα του Δαβουρλή.
-Στο Ρίο θα παίξουν Ανω Καστρίτσι – Ζαβλάνι. Χωρίς βαθμό ακόμα οι γηπεδούχοι αλλά με καλύτερη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια, θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τουλάχιστον την ήττα από το Ζαβλάνι για να σπάσουν το κατεστημένο των μηδέν βαθμών.

Τα παιχνίδια της Κυριακής

Στο γήπεδο Καμαρών θα πάει να υπερασπιστεί το απόλυτο βαθμών η Θύελλα Αιγίου με τις 11 νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια.
Αήττητος στην έδρα του ο Φοίνικας / Ζήρια δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για τους πρωτοπόρους, θα παίξει και απέναντι στην Θύελλα για το θετικό αποτέλεσμα.
-Στην Τέμενη ο Αστέρας στοχεύει να βελτιώσει τα καλά εντός έδρας στατιστικά που τον ακολουθούν φιλοξενώντας την ΑΕ Αρόης.
-Στο Προάστειο τέλος η Αργυρά ευρισκόμενη σε δεινή βαθμολογική θέση, πρέπει να δημιουργήσει την έκπληξη κόντρα στον Αετό, αφού η λογική θέλει φαβορί την ομάδα του Ρίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr