background img
banner
banner

O Χαρ. Πιτσώλης και άλλα μεγάλα ονόματα στον “11ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας”

ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο 11ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας, που διοργανώνει ο Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς με την υποστήριξη του ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιαλείας, αποτελεί το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός της νέας χρονιάς και θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου με ρεκόρ συμμετοχών (όπως όλα δείχνουν) και με συμμετοχές σπουδαίων πρωταθλητών μεγάλων αποστάσεων από όλη την Ελλάδα.

Ανάμεσά τους και ο Χαράλαμπος Πιτσώλης του Γυμναστικού Συλόγου «Ιλισός» που ήταν ο «χρυσός» νικητής στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Πιτσώλης (κεντρική φωτό από τον τερματισμό του στον φετινό μαραθώνιο της Αθήνας) κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο μετά από μια συγκλονιστική ανατροπή στο φινάλε, σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς Αυθεντικούς Μαραθωνίους, «σπάζοντας» το σερί του Κώστα Γκελαούζου που ήταν δεύτερος. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Αγρινιώτης Κώστας Σταμούλης που επίσης θα είναι παρών στον 11ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας μαζί με τον αδελφό του Νίκο, δύο από τους κορυφαίους αθλητές μεγάλων αποστάσεων στην Ελλάδα.

Παναγιώτης Καραΐσκος

Παρών θα είναι και ο περυσινός νικητής του 10ου Ημιμαραθωνίου, Δήμος Μαγγίνας, όπως και ο Παναγιώτης Καραΐσκος (πρώτος νικητής στον πανελλήνιο ημιμαραθώνιο), ο Γιώργος Καλαπόδης, ο Βαγγέλης Μαλιόγλου και αρκετοί ακόμη με επιδόσεις μεταξύ 1.07 και 1.11.!

Όλα αυτά και ενώ απομένουν ακόμη 26 ημέρες για τον μεγάλο αγώνα και οι εγγραφές των αθλητών θα κορυφωθούν στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Κώστας Σταμούλης

Ο Αθηνόδωρος καλωσορίζει τους πρωταθλητές και όλους τους συμμετέχοντες

Σε σχετική ανακοίνωση το Δ.Σ. του Αθηνόδωρου αναφέρει: “Είναι τιμή και χαρά για το σύλλογο και την πόλη μας να καλωσορίσουμε στον “11ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας” κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όμως και καλωσορίζουμε στο Αίγιο, τόσο στις 28 Ιανουαρίου όπου θα έχουμε την ετήσια γιορτή μας, όσο και στις 29 του μήνα στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου, τον 1ο νικητή του “αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας” της χρονιάς που μόλις πέρασε, Χαράλαμπο Πιτσώλη”, τον 1ο νικητή του “Ημιμαραθωνίου της Αθήνας” Παναγιώτη Καραίσκο, τον πρωταθλητή Ελλάδος της ομάδας Γ.Α.Σ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Κωνσταντίνο Σταμούλη, τον Πρωταθλητή Ελλάδος 5k Κ23 2022 της ομάδας Γ.Α.Σ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Νικόλαο Σταμούλη κ.α.”

Νίκος Σταμούλης

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας είναι από τους ελάχιστους αντίστοιχους αγώνες που διοργανώνονται σε Ελλάδα και εξωτερικό που οι συμμετέχοντες δεν καταβάλλουν χρηματικό αντίτιμο. Αυτό θα γίνει για πρώτη φορά φέτος, αλλά για ιερό σκοπό, καθώς τα 5 ευρώ της συμμετοχής κάθε αθλητή θα δοθούν απευθείας με την εγγραφή στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Είναι μία απόφαση που ελήφθη από το ΔΣ του Αθηνόδωρου και τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιάλειας Τάκη Ανδριόπουλο για ενίσχυση του σπιτιού του «Χαμόγελου» στο Αίγιο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr