background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κρατάνε γερά οι πάγκοι

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με όποια πορεία έχουν πραγματοποιήσει μέχρι την 15η αγωνιστική τα σωματεία της Β΄ κατηγορίας στον 2ο όμιλο, οι διοικήσεις επιμένουν στους προπονητές που είχαν εξ’ αρχής επιλέξει. Λίγο σπάνιο βέβαια για τα δικά μας δεδομένα και κρίνοντας από τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, ζούμε φέτος αυτή την εξαιρετική περίπτωση με τις τεχνικές ηγεσίες.

 

Μόνιμοι Αθανασίου και Βλάχος σε Θύελλα και ΑΕ Καλαβρύτων

Σε ότι αφορά τα δυο πρωτοπόρα σωματεία του βαθμολογικού πίνακα οι προπονητές Κυριάκος Αθανασίου και Κωστής Βλάχος σύμφωνα με την κατάσταση που επικρατεί εκεί, αλλά και με τις δηλώσεις των διοικήσεων, αυτοί οι προπονητές θα φύγουν μόνο όταν αυτοί το αποφασίσουν.

Καλύτερη επιλογή ο Νίκος Ψυχογιάννης στον Φοίνικα / Ζήρια

Ο προπονητής Νίκος Ψυχογιάννης έχει το πλεονέκτημα στο να συγκεντρώνει τους ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις. Ο ίδιος πιστεύει πολύ στην φυσική κατάσταση, ποτέ δεν προετοιμάζει την ομάδα κάνοντας αγγαρεία, κάτι που έχει αποδείξει και στο παρελθόν με τα σωματεία που έχει συνεργαστεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν προπονούσε την ομάδα των Καλαβρύτων πραγματοποιώντας ατέλειωτα χιλιόμετρα για να είναι συνεπής στο επιβαρυμένο προπονητικό πρόγραμμα που είχε καταστρώσει. Στον Φοίνικα / Ζήρια όσοι προπονητές ανέλαβαν πριν και μετά από τον Ψυχογιάννη, ποτέ δεν πρόσφεραν κάτι περισσότερο.

Ορεξάτος μπήκε στην προπονητική ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας με την ΑΕ Αιγίου

Στην ΑΕ Αιγίου εμπιστεύτηκαν απόλυτα τον έμπειρο ποδοσφαιριστή αλλά άπειρο προπονητή Λεωνίδα Σκαρτσίλα. Παθιασμένος με την μαγεία του πάγκου ο πρώην μελανόλευκος βλέπει πολύ σοβαρά την προπονητική του καριέρα, συγκεντρώνει συνεχώς πληροφορίες και υλικό πάνω σ’ αυτό το χωρίς τέλος κεφάλαιο. Η δουλειά του Σκαρτσίλα έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά στο Αιγιώτικο σωματείο, το οποίο διαθέτοντας αρκετά νεαρό μέσο όρο ηλικίας, μειονεκτεί σε εμπειρία συγκριτικά με άλλες ομάδες. Το ευαίσθητο αυτό σημείο δουλεύει και οπλίζει ο προπονητής της ΑΕ Αιγίου, για να παραμείνει η ομάδα στον στόχο της και κάτι περισσότερο.

Παντρεύει τους παλιούς με τους νέους παίκτες ο Αντώνης Μπάλας

Στον Αστέρα Τέμενης προέχει η προώθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών από την ακαδημία. Σιγά – σιγά όλο και μειώνεται ο μ.ο. ηλικίας, με τον προπονητή Αντώνη Μπάλα να βρίσκεται σε μια συνεχή προσπάθεια που θα του αποδίδει αποτελεσματικά το σύνολο του ρόστερ. Κάποιες αυξομοιώσεις στην απόδοση της ομάδας είναι στο πρόγραμμα, όμως όταν έχεις χαράξει μακρυπρόθεσμο πλάνο, θα πρέπει να υποστείς και κάποιες συνέπειες.

Λύνουν τα χέρια του Φώτη Φιτσιάλου οι τελευταίες προσθήκες στον Αχιλλέα

Με τους Μπούρδο, Μούκα, Καττέ, Γκόντα, Νικολακόπουλο, Φίλια, Γαβαλά που ήρθαν στις μεταγραφές του Ιανουαρίαου, ο προπονητής του Αχιλλέα Φώτης Φιτσιάλος είδε να ενισχύεται το μικρό έμψυχο υλικό που διέθετε η ομάδα των Καμαρών. Ήδη η αγωνιστική βελτίωση στον Αχιλλέα είναι ορατή και τα πράγματα θα καλυτερεύουν όσο δένουν οι νέοι με τους παλιούς ποδοσφαιριστές.

Λύσεις στα προβλήματα της Φλόγας ψάχνει ο Άρης Πατσόπουλος

Πολλά είναι τα επιβαρυντικά στοιχεία στην φετινή οργάνωση και προγραμματισμό της Φλόγας Ροδιάς. Ο νέος πρόεδρος Γιώργος Παπαδογεώργος είχε να συγκεντρώσει αρκετά παρατημένα έγγραφα για να λάβει τελικά με χίλια βάσανα την αδειοδότηση για να αγωνίζεται νόμιμα η Φλόγα. Ο προπονητής Άρης Πατσόπουλος προσλήφθηκε με καθυστέρηση και άρχισε τελευταίος την προετοιμασία για τις ανάγκες του πρωταθλήματος. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ποδοσφαιριστών είναι τέτοιες, που η εικόνα στις προπονήσεις καταλήγει απελπιστική. Η σημερινή βαθμολογική θέση ηχεί το καμπανάκι του κινδύνου και κάτι πρέπει να βελτιωθεί προς το καλύτερο, να αλλάξουν πράγματα, να δούμε πάλι την καλή απόδοση στην ομάδα της Ροδιάς, πριν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο.

Χωρίς διπλωματούχο προπονητή στον πάγκο του το Α. Καστρίτσι

Ο Ανδρέας Λελάκης που είχε αρχικά προσληφθεί στο Α. Καστρίτσι, διέκοψε στην πορεία τη συνεργασίας του. Η ομάδα έμεινε ακέφαλη στην τεχνική ηγεσία με τον πρόεδρο Λευτέρη Ασημακόπουλο να κάνει χρέη προπονητή και δυστυχώς για τον ίδιο να έρχονται τα πρόστιμα εφ’ όσον δεν ηγείται στον πάγκο διπλωματούχος προπονητής. Σταθερά παραμένουν οι υπόλοιποι προπονητές στους πάγκους των σωματείων του 2ου ομίλου, όπως αναφέρονται και στον κατωτέρω πίνακα.

Οι προπονητές στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας

ΑΕ Αιγίου – Λεωνίδας Σκαρτσίλας
ΑΕ Καλαβρύτων – Κωστής Βλάχος
Αστέρας Τέμενης – Αντώνης Μπάλας
Αχιλλέας Καμαρών – Φώτης Φιτσιάλος
Θύελλα Αιγίου – Κυριάκος Αθανασίου
Φλόγα Ροδιάς – Άρης Πατσόπουλος
Φοίνικας / Ζήρια – Νίκος Ψυχογιάννης
Ζαβλάνι – Γιώργος Αμασιάδης
Αργυρά – Κώστας Καψάλης
Αετός Ρίου – Θανάσης Κατσαντούλας
Δαβουρλής – Ερρίκος Μαράτος
και Ν. Κοκοτσής
Α. Καστρίτσι – Ανδρέας Λελάκης
– Ασημακόπουλος Λευτέρης
ΑΕ Αρόης – Αλέκος Ψαλτάκης
Ηρακλής Πατρών – Ν. Κωλέτσης
και Π. Καρακίτσος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr