background img
banner
banner

Ο Κεραυνός επικράτησε 65-55 της Ολυμπιάδας στο ντέρμπι | ΦΩΤΟ

Με τον Αντώνη Δαβάνη να αποτελεί τον παίκτη – έκπληξη στη δωδεκάδα του Κεραυνού ο Κεραυνός επικράτησε στο κλειστό του Αιγίου της Ολυμπιάδας με 65-55 και συνεχίζει να προπορεύεται κατά δύο νίκες στη βαθμολογία της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Παρά την απουσία λόγω τραυματισμού του πρώτου του σκόρερ Διονύση Πολυδωρόπουλου αλλά και των μόνιμων απόντων Γιοβά, Στούκα και Γιαννακόπουλου η ομάδα του Αιγίου ξέφυγε στην τελευταία περίοδο φτάνοντας στη μεγάλη νίκη. Ο Πολυδωρόπουλος τραυματίστηκε σε φιλικό με τα Αραχωβίτικα την προηγούμενη Τετάρτη και η εκτίμηση είναι ότι θα λείψει περίπου ένα μήνα από τους αγώνες.

Η διοίκηση της Αιγιώτικης ομάδας δεν είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Δαβάνη λόγω κάποιων διαδικασιών που έπρεπε να ολοκληρωθούν και ο 30χρονος (2.04) πάουερ φόργουορντ – σέντερ τελικά έκανε το ντεμπούτο του στο προχθεσινό ντέρμπι. Αν και είχε κάνει ελάχιστες προπονήσεις, καθώς τον τελευταίο χρόνο απείχε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έδειξε ότι θα κάνει τη διαφορά μέσα στη ρακέτα όταν θα είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Σε περίπου 15΄ που αγωνίστηκε είχε 5 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα πήγαινε πόντο – πόντο μέχρι τα μισά της τέταρτης περιόδου αλλά με ένα ξέσπασμα στο τέλος και με κορυφαίο τον εκπληκτικό Ζαβέρδα ο Κεραυνός έφτασε στη νίκη με διψήφια διαφορά κάνοντας το 2-0 απέναντι στην ομάδα της Πάτρας. Να σημειωθεί, ότι λόγω της μόνιμης απουσίας στα τελευταία ματς των Στούκα – Γιαννακόπουλου και χωρίς τον Πολυδωρόπουλο, ο Βαφειάδης αναγκάστηκε να παίξει 40΄ έχοντας εξαιρετική απόδοση και όντας ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας σε όλο το παιχνίδι, ενώ καθοριστικός ήταν στην τελευταία περίοδο και ο Τσουλέας.

Τα 10λεπτα: 12-12, 17-15, 09-09, 27-19.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Δούσκας): Σαμαράς 5, Βαφειάδης 15 (2), Νάτσκος 1, Ζαβέρδας 24 (4), Τσουλέας 11 (1), Ιατρόπουλος 4, Δαβάνης 5, Σπηλιωτόπουλος, Χρυσανθόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙAΔΑ (Βουρνάς): Γιαλελής 8, Τσεκλένης 2, Αντζουλάτος 6, Γιαννακόπουλος 4, Αλαφοδήμος 22 (4), Ντούλες 3, Γιωτόπουλος 6, Αργυρόπουλος 4.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr