background img
banner
banner

Μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον της Αχαΐας

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΩΚΟ

Μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον της Αχαΐας έστειλε ο Ανδρέας Τσώκος, υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα.

Στην πρόσκληση του Ανδρέα Τσώκου ανταποκρίθηκε ο κόσμος της Πάτρας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, στο ξενοδοχείο “TheBoldType” το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαΐου.

Ο Ανδρέας Τσώκος μίλησε εκτός κειμένου αλλά από καρδιάς με τους πολίτες της Πάτρας και της Αχαΐας και πριν από όλα «συστήθηκε» ως ένας νέος υποψήφιος που ξεφεύγει από τα γνωστά και τετριμμένα, ως άνθρωπος που στόχο έχει ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές.

«Θα βαρεθείτε να με βλέπετε» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Τσώκος, τονίζοντας το συνεχές ενδιαφέρον του για την Αχαΐα, ως τον τόπο καταγωγής των γονιών του και την περιοχή για την οποία μεριμνά και εργάζεται.

Με πυλώνα το φιλόδοξο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, με 80+ έργα που βάζουν την Πάτρα σε τροχιά ανάπτυξης, ο υποψήφιος βουλευτής ανέπτυξε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την νέα διακυβέρνηση.

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, για μια ισχυρή Ελλάδα, όπως τους ανέπτυξε ο υποψήφιος βουλευτής Ανδρέας Τσώκος:

  • Περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας
  • Σύγχρονο αποτελεσματικό κράτος
  • Δημόσια δωρεάν υγεία
  • Μέτρα στήριξης της νέας γενιάς
  • Συνέχιση της εθνικής πολιτικής στα θέματα των εξωτερικών σχέσεων, της ασφάλειας και της μετανάστευσης.

AA

«Δεν τάζω θαύματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια και την επόμενη μέρα των εκλογών, να μιλάω ξεκάθαρα, όπως σας μιλάω τώρα. Θέλω και μπορώ να δουλέψω σκληρά για την περιοχή της Αχαΐας.

Με την δύναμη που μου δίνετε, μπορούμε μαζί να κάνουμε βήματα, σταθερά, τολμηρά, μπροστά» κατέληξε ο Ανδρέας Τσώκος, καλώντας τους συμπολίτες του να τον στηρίξουν με την ψήφο τους στις 21 Μαΐου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr