background img
banner
banner

Αποκτά γραφεία ο Αστέρας Τέμενης BC

Με την άνοδό του στις Εθνικές κατηγορίες, ο Αστέρας Tέμενης αλλάζει επίπεδο όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στον τρόπο λειτουργίας του γενικότερα.

Οι “νεοφώτιστοι” στη Γ΄ Εθνική αποκτούν νέο επικοινωνιακό πρόσωπο και τη νέα σεζόν θα λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα σε πολλούς τομείς τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Η πιο σημαντική καινοτομία είναι η λειτουργία γραφείων στα οποία θα στεγαστεί ο σύλλογος, όπου καθημερινά θα βρίσκεται υπάλληλος που θα ασχολείται και θα “τρέχει” όλα τα θέματα της ομάδας.

Ο χώρος έχει βρεθεί, βρίσκεται στο κέντρο της τοπικής κοινότητας Τέμενης (απέναντι από το μεγάλο καφενείο) και ήδη ετοιμάζεται για να είναι έτοιμος πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Όσο αφορά στα μεταγραφικά, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί μία ακόμη μεταγραφή έμπειρου παίκτη, που θα ανεβάσει τις νέες προσθήκες στις πέντε, και εκτός απροόπτου θα είναι και η τελευταία για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ακόμη, θα ανακοινωθούν οι ανανεώσεις και των Δημήτρη Καρακάση και Τάσου Βλάχου, ενώ μάλλον δεν θα συνεχίσει ο Άρης Γκούτης λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχόλια

  • Πείτε με παλιομοδίτη αλλά πιο χρήσιμο ήταν να συνέχιζε να λειτουργεί το παλιό προποτζίδικο που ήταν το μοναδικό στη περιοχή κι άντε τώρα να τρέχεις στο Αίγιο για να κάνεις τη δουλειά σου

    Παλιομοδίτης 07/08/2023 04:40

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr