background img
banner
banner

Δυο γκολ ένα …τρίποντο από τον Γιώργο Βασίλτση

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΚΟ

Απίστευτος ο Παναιγιάλειος στο γήπεδο Αβύθου που χρησιμοποιεί σαν έδρα. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, με τους μελανόλευκους, την τεχνική ηγεσία και το θερμό φίλαθλο κοινό σημειώνει την μια νίκη πίσω από την άλλη.

Εφτασε στις έξι νίκες και περιμένει τώρα την επικίνδυνη Ελλάδα Σύρου, σε ένα παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής που θα ξεκινήσει το μεσημέρι στις 12:00.

Οι βαθμοί που χωρίζουν τον Παναιγιάλειο από την κορυφή είναι τρεις και μηδενικοί αν είχε ανακοινωθεί θετική η απόφαση της ένστασης του Παναιγιάλειου κατά της Μαρκό, κάτι που θα συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Οποιες αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις έχει πραγματοποιήσει στα μέχρι τώρα παιχνίδια ο προπονητής Νίκος Μανούρας, πιάνουν τόπο.

Πόσο μάλλον αυτή η αλλαγή της Κυριακής, με την έμπνευση του κόουτς να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον κατάλληλο άνθρωπο, αλλά και την κατάλληλη στιγμή.

Ο Γιώργος Βασίλτσης δικαίωσε τον Νίκο Μανούρα μέσα σε ένα λεπτό. Μπήκε στο 54΄, σκόραρε στο 55΄ για το 1-0, αλλά και στα ψυχοφθόρα τελευταία λεπτά αποσόβησε τον εφιάλτη τυχόν ισοπαλίας, με ένα ακόμα γκολ για το 2-0 στις καθυστερήσεις.

Ήταν τα πρώτα του γκολ σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη φανέλα του Παναιγιάλειου, υπερπολύτιμα όμως για την έκβαση και το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Ελλάς Σύρου – Ερμιονίδα 2-0

Στο εξ’ αναβολής παιχνίδι η επόμενη αντίπαλος του Παναιγιάλειου Ελλάς Σύρου, επικράτησε 2-0 σε βάρος της Ερμιονίδας και πέρασε πάνω από την ζώνη κινδύνου.
Για τους γηπεδούχους το σκορ άνοιξε στο 20΄ ο Μούντριχας και το έκλεισε στο 58΄ ο Μελισσόπουλος.

Αλλάζει χέρια η …πρωτοκαθεδρία

Από Κόρινθο σε Ρόδο και από Ρόδο σε Αστέρα Βάρης αλλάζει τον τελευταίο καιρό η πρωτιά στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Πολλές οι απώλειές βαθμών με χαρακτηριστικό ότι από τις πρώτες θέσεις τις νίκες κατέκτησαν: Αστέρας Βάρης, Παναιγιάλειος και Παναργειακός.

Ισοπαλίες είχαν: Ρόδος, Κόρινθος, Μαρκό, ΑΕ Μυκόνου.

Για την Κόρινθο μάλιστα αυτή η ισοπαλία στην έδρα της με την Μύκονο ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, αφού είχε προηγηθεί αυτή με την Θύελλα Ραφήνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Αιγιώτης Τάσος Παπαχρήστος, ενός φάουλ από την εκτέλεση του οποίου ήρθε η ισοφάριση 2-2 στο 85΄ από τον Πάγια.
Με αριθμητική υπεροχή είχε βρεθεί και η Ρόδος όταν με τον Κέρι ισοφάρισε 1-1 στις καθυστερήσεις τον Ιάλυσο, αφού νωρίτερα είχε αποβληθεί ο σκόρερ των φιλοξενούμενων Εμ Πουμπά.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr