background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στην πρώτη γραμμή μάχης ΑΕ Αρόης και Απόλλων Αιγίου

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ

Αήττητος σε οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια ο προερχόμενος από την Γ΄ κατηγορία Απόλλων Αιγίου, γνώρισε την πρώτη του ήττα από σωματείο της Αιγιάλειας.
Ήταν η ΑΕ Αιγίου που βρέθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, βλέποντας να μοιράζονται την κορυφή ΑΕ Αρόης και Απόλλων.

Το χαρακτηριστικό των δυο πρωτοπόρων στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, είναι ότι η μεν ΑΕ Αρόης έχει δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα της από τα οποία κέρδισε το ένα 3-1 τον Απόλλωνα Εγλυκάδας και υποδέχεται τώρα τον Φοίνικα / Ζήρια.

Ο δε Απόλλων Αιγίου έχασε το πρώτο 0-1 από την ΑΕ Αιγίου και τώρα θα φιλοξενηθεί στην Αγυιά από τον Ηρακλή.

Τρεις οι Αιγιαλείς στην πρώτη πεντάδα

Θετικό στην μέχρι τώρα αγωνιστική διαδρομή για τις ομάδες της περιοχής μας, είναι ότι βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα τρεις Αιγιαλείς. Ο Απόλλων που παρά την ήττα του παρέμεινε στην κορυφή, η ΑΕ Αιγίου που με βελτιωμένη αγωνιστική …έκδοση κερδίζει έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα και ο Αχιλλέας Καμαρών που ισοζυγίζει τις εντός έδρας απώλειες με τα θετικά εκτός έδρας αποτελέσματα.

Πολλοί οι χαμένοι βαθμοί

Κανένα σωματείο δεν μας έχει δείξει ότι είναι το κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό από τα υπόλοιπα, για να του προσάψουμε τον τίτλο του φαβορί. Πολλοί είναι οι χαμένοι βαθμοί έτσι ώστε να δίνονται σε όλα τα σωματεία (πλην των δυο ουραγών) πιθανότητες να αντιστρέψουν τις καταστάσεις για λογαριασμό τους.

Σε θέση αντεπίθεσης βρίσκονται από την Αιγιάλεια ο Φοίνικας / Ζήρια που ακόμα προσπαθεί να χτίσει ομοιογένεια και ομαδικότητα στο σύνολο του ρόστερ του. Ο Αστέρας Τέμενης που είναι αήττητος στην έδρα του αλλά δεν τα πάει καλά μακριά από αυτή.

Επίσης η Αβυθος που λογικά περιμένει καλύτερες μέρες, όσο παίρνει παιχνίδια και εμπειρίες το νεανικό ρόστερ που διαθέτει.

Στην καλύτερη επίθεση η ΑΕ Αρόης

Μακράν διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 31 γκολ στον 2ο όμιλο η ΑΕ Αρόης και σ’ αυτό έχει βοηθήσει το εξωπραγματικό 10-2 σε βάρος της Αβύθου την 3η αγωνιστική.
Την ακολουθεί ο Απόλλων Αιγίου με 23 γκολ και πιο κοντά στα 20 γκολ είναι ο Πανιώνιος / Αχιλλέας με 17.

Απόλλων Αιγίου και Αστέρας Λεοντίου καλύτερες άμυνες

Με έξι γκολ παθητικό διαθέτουν τα καλύτερα μετόπισθεν ο Απόλλων Αιγίου και ο Αστέρας Λεοντίου.
Το Αιγιώτικο σωματείο έχει δεχτεί δυο γκολ από την συγκάτοικο στην κορυφή ΑΕ Αρόης που ήσαν και τα μοναδικά με παθητικό στο γήπεδο Ροδιάς, αλλά και άλλα τόσα από τους Πετεινούς. Ένα από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας που δεν στοίχισε (1-4), αλλά και ένα από την ΑΕ Αιγίου που οδήγησαν στην πρώτη του ήττα.

Χαμηλού «βεληνεκούς» ο Αίας Πατρών

Επαιξαν την προηγούμενη αγωνιστική Αίας Πατρών – Πετεινοί στην Αγυιά. Το προτελευταίο σωματείο στην βαθμολογία οι Πετεινοί επικράτησαν με σκορ 6-1, αποτέλεσμα που «ζουμάρει» πάνω στις πολύ μικρές δυνατότητες του σωματείου της Ανθούπολης. Δύσκολα θα αποφύγει τον άμεσο υποβιβασμό, εκτός κι αν αλλάξει πολλά στην μεταγραφική περίοδο που ακολουθεί στον Γενάρη.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr