background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Θέλει τη νίκη στο Αφάντου ο Παναιγιάλειος

ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

Από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, εντός έδρας παίζει μόνο η Κόρινθος και υποδέχεται τον Βύζαντα Μεγάρων. Αν δεν έχουμε καμιά δυσάρεστη έκπληξη, με την λογική οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της νίκης.

Η Ρόδος θα παίξει στην Βάρδα με τον τοπικό ΠΑΟ, που καίγεται για βαθμούς, αλλά πόσο εύκολο θα είναι να επαναλάβει μια επιτυχία, όπως κατάφερε τη νίκη απέναντι στον Παναιγιάλειο;
Οι φιλοξενούμενοι έχουν την καλύτερη εκτός έδρας στατιστική μέχρι τώρα στον 3ο όμιλο και με οδηγό τον Νίκο Κουρμπανά θα πάνε να συνεχίσουν τις εκτός έδρας επιτυχίες και στην Βάρδα.

Η περισσότερο δύσκολη αποστολή για την Κυριακή από τους πρωτοπόρους πέφτει στον Παναργειακό, που θα πάει στη Μύκονο να παίξει με την ανεβασμένη αγωνιστικά ΑΕ Μυκόνου. Απόδειξη ότι την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε λευκή ισοπαλία στη Ρόδο από την ομώνυμη ομάδα.

Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα τελευταία της παιχνίδια η Θύελλα Ραφήνας, οπότε φιλοξενώντας την Ελλάς Σύρου, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά.

Μεγαλώνει η ανάγκη στον Παναιγιάλειο για τις εκτός έδρας επιτυχίες

Υστερεί στα εκτός έδρας παιχνίδια ο Παναιγιάλειος και καλείται την Κυριακή να βελτιώσει την στατιστική του μακριά από την Αβυθο.

Παίζει σε ένα γήπεδο χωρίς κόσμο ύστερα από την τιμωρία των δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στην ΑΕΡ Αφάντου, αλλά με τους γηπεδούχους να αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα σε κάθε τους αγώνα. Πήραν μάλιστα την ισοπαλία χωρίς γκολ στην Ερμιόνη και θα επιδιώξουν να μην χάσουν βαθμούς από τον Παναιγιάλειο.

Οι μελανόλευκοι ύστερα από τις τελευταίες ήττες και τον αποκλεισμό από το κύπελλο, παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, αυτό όμως δεν είναι αρκετό από την τεχνική ηγεσία που ζητάει περισσότερα και από το φίλαθλο κοινό που θέλει να καμαρώνει τον Παναιγιάλειο.

Τελευταία εκτός έδρας επιτυχία για τον Αιγιώτικο Σύλλογο, ήταν η νίκη 2-1 στην Κω απέναντι στον ΑΟ Πυλίου.

Στη Ρόδο με την ΑΕΡ Αφάντου θα ξεκινήσει μια σειρά αγώνων εκτός έδρας που είναι συνολικά έξι, ενώ μόλις τέσσερα είναι τα παιχνίδια που απομένουν στην Αβυθο.

Ο προπονητής Νίκος Μανούρας δεν στέκεται ποτέ στις απουσίες της ομάδας, που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι ο Κοτσόκολος και ο Κοντοχρήστος, αφού πάντα εμπιστεύεται και υπολογίζει το έμψυχο υλικό που βρίσκεται στη διάθεσή του.

Στον α΄ γύρο ο Παναιγιάλειος είχε επικρατήσει 2-0 σε βάρος της ΑΕΡ Αφάντου, με τα γκολ των Κραγιόπουλου και Φωκαΐδη.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr