background img
banner
banner

Βάρος στην άνετη παραμονή τώρα στον Παναιγιάλειο

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ 

Δεν πήρε αυτό που ήθελε ο Παναιγιάλειος στην Ρόδο από τον Ιάλυσο, παρέμεινε στους 45 βαθμούς και πλέον καλείται να φροντίσει στη συνέχεια για την άνετη και χωρίς άγχος παραμονή του στην κατηγορία. Πλεονέκτημα για τον Αιγιώτικο Σύλλογο οι +6 και +7 βαθμοί που τον χωρίζουν από το γκρουπ υποβιβασμού, μειονέκτημα το δύσκολο πρόγραμμα που του απομένει, αφού μεγάλο βαθμό δυσκολίας κρύβουν τα τρία από τα επτά παιχνίδια που απομένουν και είναι στην Αβυθο. Συγκεκριμένα θα παίξει με την Μαρκό την ερχόμενη 28η αγωνιστική, με Παναργειακό την 31η και με Κόρινθο την 33η αγωνιστική. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι στα Μέγαρα με τον Βύζαντα (29η), στη Σύρο με την Ελλάς (30η), στη Ραφήνα με την Θύελλα 32η και στα Φιλιατρά με την Εράνη την τελευταία 34η αγωνιστική.

Ο Παναργειακός πέρασε από την Κόρινθο έβαλε πλώρη για τίτλο

Πύρρεια νίκη κατέκτησε στην Κόρινθο και κάτω από τα βλέμματα 5000 φιλάθλων ο Παναργειακός. Ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν κάποια δικαιολογημένα παράπονα, όμως η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα παρουσίασε περισσότερο πείσμα, θάρρος, αγωνιστικότητα και ετοιμότητα.
Απαράδεκτη για μια ακόμα φορά η συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια στο φινάλε του αγώνα, με το σχετικό βίντεο να τον υποβαθμίζει με τα λεγόμενά του.

Έχει τρία εύκολα μέχρι να έρθει στην Αβυθο

Σύμφωνα με την ροή του αγωνιστικού προγράμματος, η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Εράνη, έχει στη συνέχεια να παίξει με Μεσολόγγι και Ερμιονίδα, δηλαδή με τους τρεις ουραγούς.
Ο πρωτοπόρος Παναργειακός θα υποδεχτεί την Εράνη και την Ερμιονίδα στη συνέχεια, αφού ενδιάμεσα θα πάει να παίξει στο Μεσολόγγι.
Λογικά κατακτά τρεις νίκες στις αμέσως επόμενες αγωνιστικές, πριν έρθει την 31η αγωνιστική στην Αβυθο να αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο.
Κατόπιν έχει δυο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με ΑΟ Πυλίου και Ρόδο και στο φινάλε του πρωταθλήματος πιθανότατα θα πανηγυρίσει την άνοδό του στο γήπεδο «Γρ. Κολάκος» αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟ Βάρδας.

Υποβιβάζεται και μαθηματικά η Ερμιονίδα

Έχασε η Ερμιονίδα στο γήπεδο Μαρκούπουλου 1-3 από την Μαρκό και μαζί την παραμονή της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Με τους 17 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό της δεν υπάρχει πλέον καμιά ελπίδα αισιοδοξίας
Ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες, η ομάδα της Ερμιόνης θα παίζει από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Φυσικά θα τον ακολουθήσει με τον ίδιο «μαθηματικό» τρόπο και η Εράνη και μάλιστα από την επόμενη αγωνιστική, στην οποία θα φιλοξενηθεί από τον Παναργειακό.

Ήττα ο ΠΑΟ Βάρδας στην Ελευσίνα

Περισσότερο ήθελε τη νίκη στα Μέγαρα απέναντι στην Ελευσίνα ο ΠΑΟ Βάρδας που είχε 36 βαθμούς και θα τους πήγαινε 39.
Καλύτερος όμως ο Πανελευσινιακός στο χθεσινό παιχνίδι στην ουδέτερη έδρα, που ανέβηκε στους 36 αλλά λίγους όπως και να το κάνουμε βαθμούς, σύμφωνα με τη δυναμική που διαθέτει.
Φωτόπουλος και Καλομενίδης τα γκολ για την ομάδα της Ελευσίνας διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr