background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Πέντε αγωνιστικές στον Παύλο Λιάτο

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (16:00) ΒΥΖΑΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Από την Τετάρτη 27 Μαρτίου άνοιξε η αυλαία της 29ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο με τη νίκη 2-0 της Ελλάς Σύρου στην Ερμιόνη. Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής περιλαμβάνει για τη συνέχεια δυο αγώνες το Σάββατο (Μαρκό – ΑΟ Πυλίου και Μεσολόγγι – Πανελευσινιακός), αφήνοντας τα υπόλοιπα παιχνίδια για την Κυριακή.

Αλλάζει η ώρα έναρξης των συναντήσεων από το ερχόμενο διήμερο με την σέντρα να γίνεται στις 16:00 σε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Μάλιστα δεν προκύπτουν κάποιες αλλαγές που μας έχουν συνηθίσει οι ομάδες των νησιών. Εντωμεταξύ, βαριά τιμωρία πέντε αγωνιστικών στον μέσο του Παναιγιάλειου Παύλο Λιάτο από την Πειθαρχική Επιτροπή, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Δρούζα Αργολίδας.

Το ωραίο είναι ότι ο Λιάτος δεν ανακατεύτηκε στη σύρραξη που έγινε προς τον α΄ βοηθό Τσούκα Αρκαδίας, πλήρωσε όμως τα …σπασμένα και πλέον θα προλάβει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, που είναι στα Φιλιατρά με την Εράνη. Τουλάχιστον θα έχουμε για την Κυριακή την επιστροφή των επιθετικών Μακρή – Φωκαΐδη, οι οποίοι είναι και ιδιαίτερα χρήσιμοι στη συνάντηση με τον Βύζαντα στο γήπεδο Μεγάρων.

Από τον Πειραιά το διαιτητικό «τρίο» στα Μέγαρα

Από τον Σύνδεσμο Πειραιά ορίστηκαν οι διαιτητές στο εκτός έδρας παιχνίδι του Παναιγιάλειο με τον Βύζαντα.
Τη συνάντηση σφυρίζει ο Αρίσταρχος Μαμσάκος έχοντας πρώτο βοηθό την Σταυρούλα Λαμπροπούλου και δεύτερο βοηθό τον Αλέξανδρο Τέσση.

Ερμιονίδα – Ελλάς Σύρου 0-2

Με δυο γκολ στη μισή και μια ώρα αγώνα στην Ερμιόνη η Ελλάς Σύρου νίκησε 2-0 τους γηπεδούχους συμπληρώνοντας έτσι τέσσερις συνεχόμενες νίκες που την έφεραν στην 3η θέση με 51 βαθμούς μαζί με Ρόδο και Θύελλα Ραφήνας.
Ο Μελισσόπουλος άνοιξε το σκορ στο 31΄ και το έκλεισε για την ομάδα της Σύρου ο Ζαφείρης με το 2-0 στο 61΄.
ΑΕ Ερμιονίδας (Π. Διλμπέρης) : Κουζούνιας, Μαγκαφίνης, Μιγιένγκα, Τριμπόνιας, Ζεκιράι, Ντινόπουλος, Οικονομίκος, Σκρίντα, Κάλα, Ψύχας, Τάσιος
Ελλάς Σύρου (Π. Χριστοφιλέας) : Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Συριανός, Μούντριχας, Μπόσιο, Κασάπης, Μηνάς, Μελισσόπουλος, Οικονομόπουλος, Λαντίκας, Ζάχι

29η αγωνιστική – Οι διαιτητές
Ερμιονίδα – Ελλάς Σύρου 0-2
31΄ Μελισσόπουλος, 61΄ Ζαφείρης

Σάββατο 30/03 -16:00
Μαρκό – ΑΟ Πυλίου: Λαθύρης (Πειραιά)
Μεσολόγγι – Πανελευσινιακός (Αχαΐας)

Κυριακή 31/03 -16:00
Βύζας – Παναιγιάλειος: Μαμσάκος (Πειραιά)
Μύκονος – Κόρινθος: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)
ΑΕΡ Αφάντου – Ελευσίνα: Δημητρακόπουλος (Αθήνας)
Εράνη – Θύελλα Ραφήνας: Μάρκος (Λακωνίας)
Αστέρας Βάρης – ΠΑΟ Βάρδας: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου)
Ιάλυσος – Ρόδος: Ρηγόπουλος (Ηλείας


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr