background img
banner
banner

Σφαγή του Παναιγιάλειου στην ήττα 0-1 από την Μαρκό | ΦΩΤΟ

ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΑΡΚΟ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Ο διαιτητής Δρούζας από την Αργολίδα εξάντλησε την αυστηρότητά του προς τον Παναιγιάλειο και την επιείκειά του προς την Μαρκό στα τελευταία λεπτά της συνάντησης.

Δυο φορές οι μελανόλευκοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσίπρα και τράβηγμα στον Τακίδη, για να ξεσηκωθεί στη συηνέχεια το γήπεδο στην ακύρωση του γκολ από τον Τσίπρα και να …καταφύγουν οι διαιτητές στα αποδυτήρια να γλιτώσουν το μένος ποδοσφαιριστών, τεχνικής ηγεσίας και φιλάθλων.

Ιδιαίτερα μαχητική η Μαρκό δυσκόλευε τις επιθετικές ενέργειες των μελανόλευκων και τις τελικές φάσεις στην εστία του Κυριτσά, έχοντας παράλληλα και την ευνοϊκή αντιμετώπιση της διαιτησίας, γεγονός που όσο περνούσε η ώρα εκνεύριζε όλο και περισσότερο τους παίκτες του Παναιγιάλειου και την εξέδρα που «έβραζε».

Θα μπορούσε ο Πίσπας να κερδίσει πέναλτι στο 12΄

Με επιθετικές ενέργειες από τον Παναιγιάλειο ξεκίνησε το παιχνίδι στην Αβυθο.

Στο 9΄ ο Βασίλτσης είχε σουτ πάνω από την εστία και στο 12΄ ο Πίσπας μπήκε στην περιοχή δέχτηκε δυνατό μαρκάρισμα που θα μπορούσε να αποφέρει το πέναλτι, αλλά προτίμησε να σταθεί με δυσκολία στα πόδια του και να βγάλει ασίστ στον Βασίλτση που κοντραρίστηκε μπροστά στην εστία.

Ευκαιρία με την κεφαλιά του Τακίδη στο 18΄

Στο 14΄ ο Πίκουλας γύρισε την μπάλα στην εστία και απέκρουσε ο Κοντοχρήστος, ο οποίος είχε εκτέλεση φάουλ στο 18΄ αλλά η κεφαλιά του Τακίδη αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Κυριτσά.

Στο 20΄ και 21΄ φάουλ στην αρχή και μετά σουτ του Λαζαρίδη αποκρούστηκε από τον Παπαδόπουλο.

Δεν μπόρεσαν την προβολή στο 25΄ Πίσπας και Βασίλτσης

Ακόμα μια μελανόλευκη απειλή στο 25΄ με τον Σανδραβέλη να γυρίζει την μπάλα στην μικρή περιοχή για Πίσπα και Βασίλτση που δεν πρόλαβαν να αγγίξουν την μπάλα προς την εστία.

Στο 38΄ από κόρνερ του Παυλίδη κεφαλιά του Λαμπρόπουλου απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Σανδραβέλης είχε σουτ άουτ στο 45΄.

Στο 59΄ το 0-1 από τον Γιαννιτσάνη

Το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με φάουλ του Κοντοχρήστου που απέκρουσε ο Κυριτσάς, όπως και την κεφαλιά του Κίτου από το γύρισμα του Τσίπρα.

Στο 54΄ ο Παυλίδης εκτέλεσε φάουλ έξω και ο ίδιος στο 57΄ σέντραρε στην περιοχή του Παναιγιάλειου και ο αφύλακτος Γιαννιτσάνης με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της Μαρκό.

«Μελανόλευκο» το τελευταίο 20λεπτο

Οι παίκτες του Παναιγιάλειου έδειξαν αποφασισμένοι να φτάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση και άρχισαν την πολιορκία στην αντίπαλη περιοχή.

Όσο κυλούσε ο χρόνος ο …κλοιός έσφιγγε στην εστία της Μαρκό.

Ακυρώνεται το γκολ του Τσίπρα

Και ενώ στην μεγάλη πίεση που άσκησαν οι μελανόλευκοι στο τελευταίο 10λεπτο είχαμε την ανατροπή του Τσίπρα, το τράβηγμα στον Τακίδη και το αποκορύφωμα ήταν η ακύρωση του τέρματος από τον Τσίπρα στο 89΄.

Σηκώθηκε και η σημαία του α΄ βοηθού Π. Τσούκα από την Αρκαδία για να δεχτεί τις εντονότατες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Παναιγιάλειου, στην κερκίδα είχε σημάνει συναγερμός, είχαμε την αποβολή του Λιάτου που δεν συμμετείχε πουθενά αλλά αυτόν βρήκε μπροστά του ο διαιτητής Δρούζας και έφυγε για τα αποδυτήρια.

Όταν γύρισε άφησε να κυλήσει η μπάλα και να σφυρίξει το φινάλε, χωρίς καθυστερήσεις που ήσαν ουκ ολίγες.

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Τακίδης, Κίτος, Λουκάς (78΄ Θεοφανόπουλος), Μαυρόπουλος, Πίσπας (70΄ Κοτσόκολος), Τρέσα (60΄ Λιάτος), Τσίπρας, Βασίλτσης

Μαρκό: Κυριτσάς, Κιούσης, Ριτσωτάκης, Μαρκοπουλιώτης, Καλέργης (75΄ Ευθυμίου), Αλεξίου, Γιαννιτσάνης, Λαμπρόπουλος, Πίκουλας (86΄ Μωραΐτάκης), Παυλίδης, Λαζαρίδης.

Ανακοίνωση από τον Παναιγιάλειο

Ανακοίνωση μέσα από την οποία εξέφραζε αγανάκτηση εξέδωσε μετά τη λήξη του αγώνα ο Παναιγιάλειος:

«Η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Ακόμα μία τραγική σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία του, γράφτηκε στο ποδοσφαιρικό αγώνα που έδωσε η ομάδα μας με τη Μαρκό, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ο διαιτητής του παιχνιδιού, Χρήστος Δρούζας του συνδέσμου Αργολίδας, ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ της ομάδας μας στο 90΄ ως οφσάιντ το οποίο είδε ο πρώτος βοηθός του, Παναγιώτης Τσούκας του συνδέσμου Αρκαδίας και ΜΟΝΟ αυτός. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι ούτε και οι αντίπαλοί μας δεν διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα μας να ηττηθεί άδικα. Και δεν έγινε μόνο αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο ο δεύτερος βοηθός διαιτητή Ευάγγελος Λυκομήτρος του συνδέσμου Αργολίδας «έβλεπε» ανύπαρκτα οφσάιντ σε επιθέσεις της ομάδας μας, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε λαβές ελληνορωμαϊκής πάλης στην περιοχή των αντιπάλων μας και σε εν ψυχρώ κλωτσιές στους ποδοσφαιριστές μας, ο διαιτητής Χρήστος Δρούζας έδειξε ότι δεν αντιλαμβάνεται ποια είναι η έννοια του πέναλτι, όπως επίσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έδειξε ότι ήταν και επιλεκτικός στις αποφάσεις του σε παρόμοιες φάσεις. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…

Η στοχοποίηση της ομάδας μας είναι συνεχής και προκλητικά ύποπτη. Και σε προηγούμενους αγώνες της ομάδας μας υπήρχαν τραγικές διαιτησίες «κατά σύμπτωση» πάντα εις βάρος μας, ενώ είναι χαρακτηριστικές οι… απολογίες των διαιτητών στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας με Α.Ε.Ρ. Αφάντου και Ιάλυσο, όπου περιορίστηκαν σε μία απλή προφορική «συγγνώμη» σε οφθαλμοφανέστατα άδικες και κρίσιμες αποφάσεις τους εις βάρος μας. Οι συγγνώμες πλέον κύριοι της διαιτησίας δεν μας καλύπτουν, διότι διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχουν ανθρώπινα λάθη, αλλά στοχευμένα λάθη εναντίον μας. Ο Παναιγιάλειος είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς ως διοίκηση προσπαθούμε να αναγεννήσουμε αυτή την ιστορική ομάδα, όμως δυστυχώς κάποιοι διαιτητές υπό την ανοχή των αρμοδίων, που σχετίζονται με την Γ΄ Εθνική, είναι προφανές ότι έχουν βάλει στόχο να εξοντώσουν με εξωαγωνιστικά κριτήρια την ομάδα μας. Τα όσα τραγικά ζήσαμε σήμερα μας οδήγησαν στη σύνταξη της παρούσας ανακοίνωσης και σας γνωστοποιούμε ότι δεν ανεχθούμε στο μέλλον και ειδικά στις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές, οποιαδήποτε διαιτησία που δεν θα είναι αμερόληπτη και θα αποτελεί τον αρνητικό πρωταγωνιστή. Ο Παναιγιάλειος αγωνίζεται μόνο ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου και τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…

ΥΓ: Αναμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας για να διαπιστώσουμε αν αυτά που είδαν εκατοντάδες άνθρωποι σήμερα στο γήπεδο, τα είδε και ο ίδιος…»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr