background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Ιάλυσος 4-2 υποχρέωσε σε ήττα τον Παναιγιάλειο

Ο Παναιγιάλειος μετά την ήττα του στο Οικονομίδειο Στάδιο 2-4 από τον Ιάλυσο, παρέμεινε στους 45 βαθμούς, γνωρίζοντας την 2η ήττα του στην Ρόδο, ύστερα από το 1-1 που είχε αποσπάσει από την Ρόδο. Στη συνέχεια γνώρισε την ήττα 1-3 από την ΑΕΡ Αφάντου και τώρα 2-4 από έναν παλιό γνώριμο τον Ιάλυσο.

Οι γηπεδούχοι έχοντας τρεις νίκες στα αμέσως προηγούμενα παιχνίδια, είχαν αποσπαστεί από το γκρουπ υποβιβασμού και τώρα έκαναν ακόμα ένα άλμα για την παραμονή τους

Ο Ιάλυσος 1-0 στην πρώτη του ευκαιρία στο 16΄

Χωρίς φάσεις στις δυο εστίες ξεκίνησε η αναμέτρηση στην Ρόδο με τον γηπεδούχο Ιάλυσο να ανοίγει το σκορ στο 16΄ με τον Κάμπα με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από την πάσα του Δωματά.

Ισοφαρίζει 1-1 ο Παναιγιάλειος στο 26΄

Και ενώ το γκολ του Κάμπα πρόσφερε καλή ψυχολογία στον Ιάλυσο που έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, ο Παναιγιάλειος πήρε σειρά να σκοράρει για το 1-1 με τον Πίσπα, από την ασίστ του Κίτου στο 26΄.

Ανέβασε στροφές ο Παναιγιάλειος το γκολ ο Ιάλυσος 2-1

Ευεργετική αποδείχθηκε η ισοφάριση για τον Παναιγιάλειο, που έδειξε μετά το 1-1 να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ιάλυσος κέρδισε πέναλτι.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου σε ένα γύρισμα του Χότζα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μωραΐτη και δόθηκε έτσι η χρυσή ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν και πάλι το προβάδισμα.

Το κατάφεραν με την εύστοχη εκτέλεση του Χατζησάββα στο 45΄.

Ανεβάζει την διαφορά ο Ιάλυσος σε 3-1

Το γκολ πριν την αναχώρηση των δυο ομάδων για τα αποδυτήρια, είχε αυτή ψυχολογικό κέρδος για τους γηπεδούχους.

Μπήκαν καλύτερα στο β΄ ημίχρονο και ο Νίκος Μανούρα ξεκίνησε τις αλλαγές του για να διορθώσει τα πράγματα.

Δεν πρόλαβε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Λιάτος και στο επόμενο λεπτό (57΄) ο Εμπουπά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάμπα και κεφαλιά πάσα του Χότζα αύξησε την διαφορά στο σκορ σε 3-1.

Με το γκολ του Βασίλτση 2-3 ο Παναιγιάλειος επιστρέφει στο παιχνίδι

Μαχητικός ο Παναιγιάλειος είχε τις απόπειρες να επιστρέψει στο παιχνίδι και το κατάφερε στο 69΄. Φάουλ ο Σανδραβέλης, ο Μακρής πάσαρε με κεφαλιά στον Πίσπα κι αυτός μείωσε σε 2-3, βάζοντας και πάλι στο παιχνίδι την ομάδα του.

Ρίσκαρε χωρίς ουσία ο Παναιγιάλειος

Στο υπόλοιπο 20λεπτο ο καθένας με τον δικό του τρόπο οι δυο αντίπαλοι διεκδίκησαν το καλύτερο που θα μπορούσαν να πάρουν από αυτό το παιχνίδι.

Οι μεν γηπεδούχοι με αλλαγές και καθυστερήσεις, ο δε Παναιγιάλειος με καθαρά επιθετικούς προσανατολισμούς, ρισκάροντας για την ισοφάριση.

Η …μπίλια έπεσε στον Ιάλυσο, που χρειάστηκε ένα ακόμα πέναλτι για να εξασφαλίσει τη νίκη και αυτό ήρθε στο 85΄ όταν ο Παπαδόπουλος ανέτρεψε τον Κάμπα και ο Αθανασίου διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για τους Ροδίτες.

Ο Παναιγιάλειος καταγγέλλει ποδοσφαιριστή του Ιάλυσου

Επίθεση προς τον προπονητή Νίκου Μανούρα σημειώθηκε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ιάλυσο, γεγονός που καταγγέλλει το σωματείο του Παναιγιάλειου: «Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τον ποδοσφαιριστή του ΓΑΣ Ιάλυσου Παντελή Αθανασίου, διότι κατά την άφιξη της ομάδας μας στον Οικονομίδειο Στάδιο, για το μεταξύ μας παιχνίδι στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, κινήθηκε απειλητικά κατά του προπονητή Νίκου Μανούρα, στην αρχή με λεκτική επίθεση και στη συνέχεια παρ΄ ότι αποπειράθηκε να χειροδικήσει, επενέβησαν τόσο άνθρωποι του Συλλόγου μας, όσο και παράγοντες της ομάδας του και τον απομάκρυναν.»

Ιάλυσος (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Πατσίλης, Χότζα, Καραγεώργης, Ιντρίζι, Γιώργου, Αθανασίου (90΄ Βλαχάβας), Δωματάς (78΄ Χατζηνικόλας), Κάμπα (87΄ Ραπάι), Χατζησάββας (78΄ Τερζίου), Εμπουμπά.

Παναιγιάλειος (Ν. Μανούρας): Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Τακίδης, Μωραΐτης, Κίτος (78΄ Τρέσα), Φωκαΐδης (62΄ Κοτσόκολος), Πίσπας (56΄ Λιάτος), Μακρής, Τσίπρας, Βασίλτσης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr