background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ισοπαλία 2-2 Αιγείρα / Ακράτα – Αχαιός

ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ

Στις καθυστερήσεις ισοφαρίστηκε 2-2 η Αιγείρα / Ακράτα από τον Αχαιό. Δεν άρεσε χθες η ομάδα του Φίλιππου Σχοινά, που φάνηκε να κάνει αγγαρεία, ενώ θα μπορούσε να τελειώσει την υπόθεση παραμονή και να δοθεί χρόνος στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Δυο φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Κυρίκο στο 43΄ και τον Δημήτρη Μητρόπουλο στο 80΄, για να απαντήσουν από την ομάδα του Σαραβαλίου στο 46΄ 1-1 ο Γ. Γραμματικόπουλος και στο 92΄ ο Ν. Γραμματικόπουλος. Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Οικονόμου, Καραχάλιος, Μαγγίνας, Κουτρόπουλος, Μαχαίρας (75΄ Λέσι), Τσεκούρας, Ροδόπουλος, Κυρίκος (85΄ Αλέφαντος), Μητρόπουλος

Θύελλα Αιγίου – Ατρόμητος Λάππα 2-3

Πλούσιο σε φάσεις, γκολ και συγκινήσεις παιχνίδι στο γήπεδο Πλαστήρα, με την Θύελλα να επιστρέφει δυναμικά στο παιχνίδι ύστερα από το 0-2 από τον Ατρόμητο Λάππα. Στο 19΄ και 39΄ ο Μούτσα σημείωσε τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων και λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Σωτηρόπουλος …βρήκε τον Διαμαντόπουλο που μείωσε σε 1-2 στο 41΄.

Ακολούθησε γρήγορα η ισοφάριση στο 48΄ με τον σκόρερ Διαμαντόπουλο να πασάρει στον Νικολάου κι αυτός να πλασάρει τον Τσάπαλο για το 2-2. Ακολούθησε (55΄) η σέντρα σουτ του Γκοτσόπουλου στο δοκάρι.

Χωρίς πολλές εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο του ο Κυριάκος Αθανασίου, δεν απέφυγε ένα τρίτο γκολ στην πίεση που άσκησαν για ένα 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι, το οποίο ήρθε με το εύστοχο πέναλτι του Κατσιγιάννη στο 81΄ (κέρδισε ο Μούτσα).

Η Θύελλα στα τελευταία λεπτά πήρε και πάλι τα ηνία του αγώνα αναζητώντας την ισοφάριση, είχε μια πολύ καλή φάση για το 3-3 με τον Μυλωνά. Θύελλα: Γκανατσούλας, Μυλωνάς, Αγγ. Σωτηρόπουλος (73΄ Ριτσινιάς), Γκοτσόπουλος, Ιατρόπουλος, Αν. Σωτηρόπουλος, Τσέλα (81΄ Ράμμος), Αποστολόπουλος, Διαμαντόπουλος (66΄ Κουρτάκης), Κουνάβης (81΄ Μακρυγιαννάκης), Νικολάου.

ΑΕ Καλαβρύτων – Δόξα Νιφορεΐκων 1-0

Στο γήπεδο Καλαβρύτων χρειάστηκε να περάσουν 90 λεπτά για να αποδοθεί η δικαιοσύνη. Η γηπεδούχος ομάδα του Κωστή Βλάχου καλύτερη και απειλητική, χωρίς όμως ουσία και με τις χαμένες ευκαιρίες το παιχνίδι πήγαινε για ισοπαλία. Στο 90΄ ο Ντολάνι τροφοδότησε τον Γιώργο Τσαβαλά, ο οποίος με κλασική κίνηση φορ στην αντίπαλη περιοχή, σημείωσε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. ΑΕ Καλαβρύτων: Nαβροζίδης, Μπαχάς, Ντολάνι, Ιωάννου, Σκιαδάς, Παπαδόπουλος, Σαλάι, Θεοτοκάτος (λ.τ. 46΄ Αντριάνο), Βλάχος (λ.τ. 40΄ Ρετζίνο), Στ. Τσαβαλάς, Γ. Τσαβαλάς

2η αγωνιστική play out

Αιγ./Ακράτα-Αχαιός 2-2 | 33΄ Κυρίκος, 80΄ Δ. Μητρόπουλος – 46΄ Γ. Γραμματικόπουλος, 92΄ Ν. Γραμματικόπουλος
Θύελλα Αιγ.-Ατρόμητος Λ. 2-3 | 41΄ Διαμαντόπουλος, 48΄ Νικολάου – 19΄ 39΄ Μούτσα, 81΄ πεν. Κατσιγιάννης
Πήγασος-Αστέρας Τσουκ. 3-0 | 46΄ Παπαδημητρακόπουλος – 48΄ 70΄ Αποσκίτης
Αχαϊκός-Δόξα Παρ. 4-0 | 22΄ πεν. Μαρκόπουλος, 35΄ Κυριακού, 60΄ Φλωράτος, 84΄ Καλόφωνος
Αετός Ρίου-Αναγέννηση Π. 1-3 | 85΄ Κατσιούρας – 25΄ Γεράρδης, 73΄ πεν. Χρηστίδης, 88΄ Γκοτσόπουλος
Δαβουρλής-Ροΐτικα 2-2 | 5΄ πεν. Πρέμπτος, 48΄ Γουργουρίνης – 35΄ πεν. Καραχάλιος, 42΄ Αλεξόπουλος. Κόκκινη: 68΄ Γιαννόπουλος (Ροΐτικα)
Εθνικός-Αχαϊκή 2-1 | 9΄ Μακρής, 52΄ Ζησιμόπουλος – 19΄ Μπίκος
Καλάβρυτα-Δόξα Νιφ 1-0 | 90΄ Γ. Τσαβαλάς


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr