background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Μετά τα Μέγαρα ο Παναιγιάλειος πάει στη Σύρο

ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ

Ο μαραθώνιος του φετινού πρωταθλήματος πλησιάζει στα τελευταία του μέτρα, με τον Παναιγιάλειο να διεκδικεί με καλές προϋποθέσεις τον βασικό του στόχο που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Μετά την πολύτιμη νίκη στα Μέγαρα που ήταν η πρώτη σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βύζα, έχει να αντιμετωπίσει τον …σκόπελο της Σύρου. Η Ελλάς περιμένει τον Αιγιώτικο Σύλλογο για να τελειώνει με την υπόθεση παραμονής, αντίθετα με τον Παναιγιάλειο που δεν αισθάνεται ακόμα ήσυχος με τους 48 βαθμούς. Τα δύσκολα παιχνίδια που απομένουν δεν αφήνουν περιθώρια για τυχόν επιλογές και σιγουριά κατάκτησης βαθμών. Τρεις εξόδους σε Σύρο, Ραφήνα και Φιλιατρά, δυο παιχνίδια στην Αβυθο με τους πρωτοπόρους Παναργειακό και Κόρινθο. Στόχος να ξεπεράσει ο Αιγιώτικος Σύλλογος τους 50 βαθμούς για να βρεθεί σε όριο παραμονής.

Τρεις οι απουσίες στις επιλογές του Νίκου Μανούρα

Με τον Τακίδη που συμπλήρωσε κάρτες στα Μέγαρα, ο Παναιγιάλειος μετρά τώρα τρεις παίκτες εκτός αποστολής με τους γνωστούς Λιάτο και Χάμο.
Αντίθετα η Ελλάς Σύρου δεν θα έχει στη διάθεση του προπονητή Παναγιώτη Χριστοφιλέα μόνο τον στόπερ Οικονομόπουλο που συμπλήρωσε κάρτες.

Με Τσολακίδη διαιτητή στη Σύρο

Από Αθήνα ορίστηκε το διαιτητικό «τρίο» που θα διευθύνει τη συνάντηση στη Σύρο, Ελλάς – Παναιγιάλειος.
Διαιτητής ο Παναγιώτης Τσολακίδης και βοηθοί του οι Δημήτρης Κατελανάκης και Μιχάλης Βαμβακάς.
Κυριακή 07/03 -16:00
Ελλάς Σύρου – Παναιγιάλειος: Τσολακίδης (Αθήνας)
Παναργειακός – Ερμιονίδα: Τραΐφόρος (Πειραιά)
Κόρινθος – Εράνη: Νικολάου (Αθήνας)
Θύελλα Ραφ.- Μεσολόγγι: Μπαλογιάννης (Αθήνας)
Ελευσίνα – Αστέρας Βάρης: Γιανναράκης (Πειραιά)
Ρόδος – Μαρκό: Τουλούμης (Εύβοιας)
ΑΟ Πυλίου – Βύζας: Σταύρου (Αν. Αττικής)
12:00 ΠΑΟ Βάρδας – Ιάλυσος: Πετρόπουλος (Αχαΐας)
12:30ΑΕΡ Αφάντου – Μύκονος: Ζαχαρόπουλος (Αν. Αττικής)

Ντέρμπι στο όριο της παραμονής

Κρίσιμα παιχνίδια για το μέλλον των αντιπάλων στην κατηγορία περιέχει το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής.
Μάλιστα τα σημαντικότερα από αυτά πραγματοποιούνται νωρίς το μεσημέρι και μαζί με τον ανοιξιάτικο ήλιο οι ομάδες θα καίγονται και για τους βαθμούς που δίνουν ώθηση στον στόχο της σωτηρίας. Η αγωνία ξεκινά από το γήπεδο «Γρ. Κολάκος» με τον γηπεδούχο ΠΑΟ Βάρδας να ξεμένει από περιθώρια απωλειών και ιδιαίτερα παίζοντας στην έδρα του. Από τα τρία παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΒ στην έδρα του στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, λογικά το σημαντικότερο είναι αυτό της Κυριακής με τον Ιάλυσο που έχει τον κοινό στόχο της παραμονής.
Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι θα σφυρίξει ο Αχαιός Χαρ. Πετρόπουλος με βοηθούς επίσης από τον σύνδεσμο του νομού μας τους Μιχ. Ανδριανό και Δημ. Σωτηρόπουλο.

Σε «πόλεμο» Αφάντου – Μύκονος

Μεσημέρι 12:30 θα πραγματοποιηθεί και το παιχνίδι στο Αφάντου της Ρόδου. Η γηπεδούχος ΑΕΡ Αφάντου ευρισκόμενη με 43 βαθμούς ακριβώς πάνω από την αντίπαλη φιλοξενούμενη Μύκονο που με 42 βαθμούς έχει βρεθεί στην 11η θέση που οδηγεί σε μπαράζ με τον κάτοχο της ίδιας θέσης από τον 4ο όμιλο.

Παιχνίδι ζωής και θανάτου που αναμένεται να οδηγηθεί σε μεγάλη ένταση, δύναμη, αποφασιστικότητα και με κίνδυνο να ξεπεραστούν τα αθλητικά πλαίσια.
Η ΑΕΡ Αφάντου διαθέτει ισχυρότατη έδρα με 9-3-2 και αυτή η στατιστική πρέπει να φοβίζει την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου που δίνει ένα υπέρ πάντων αγώνα για να κρατήσει την Μύκονο στην Γ΄ Εθνική.

Να μην αγνοήσουμε όμως και το άλλο παιχνίδι που πραγματοποιείται στο νησί των Ιπποτών. Η σχετικά αδιάφορη βαθμολογικά Ρόδος θα φιλοξενήσει την Μαρκό που μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όταν έχει 44 βαθμούς στο ενεργητικό της.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr