background img
banner
banner

Σημαντικές παρεμβάσεις στον Συνοικισμό

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Προχωρούν οι διαδικασίες από πλευράς Περιφέρειας και συγκεκριμένα από την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, για την έναρξη εργολαβίας ύψους 500.000 ευρώ για έργα στον δήμο Αιγιάλειας, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η οδός Νικ. Πλαστήρα. Την ίδια στιγμή, συνεργεία του δήμου Αιγιαλείας εργάζονται ώστε να καλύψουν λακκούβες στο οδόστρωμα σε δρόμους του Συνοικισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Π.Ε. Αχαΐας, η σύμβαση έχει ήδη υπογραφεί και ο εργολάβος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να εγκατασταθεί, ενώ το διάστημα αυτό γίνεται μία ιεράρχηση των περιοχών που έχουν ανάγκη παρεμβάσεων ώστε να δοθεί προτεραιότητα. Είναι βέβαιο πάντως ότι το μεγαλύτερο μέρος του κονδυλίου θα διατεθεί για την Νικ. Πλαστήρα, εκεί όπου –κατά κοινή ομολογία – η κατάσταση του οδοστρώματος είναι σε χειρότερη κατάσταση από κάθε άλλη κατοικημένη περιοχή. Μάλιστα, αυτές τις μέρες αναμένεται και ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος στο Αίγιο ώστε να έχει συνεργασία για τα προωθούμενα έργα.

Σημειώνεται ότι το διάστημα αυτό στην οδό αλλά και σε κάθετους σε αυτή δρόμους πραγματοποιούνται εργασίες για την εγκατάσταση οπτικών ινών και γενικότερα η περιοχή έχει αρχίσει να θυμίζει εργοτάξιο.

Την ίδια στιγμή, η αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων δήμου Αιγιαλείας φροντίζει για μικροπαρεμβάσεις, οι οποίες όμως είναι πολύ βασικές για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των κατοίκων. Όπως έκανε γνωστό στo “protionline.gr” η αντιδήμαρχος Βάσω Ψυχράμη, ΄΄προχωρήσαμε στην ρίψη πίσσας σε πολλά σημεία σε δρόμους του Συνοικισμού, όπου υπήρχαν μεγάλες λακκούβες, εξομαλύνοντας κάπως την κατάσταση΄΄. ΄΄Οφείλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του δήμου μας που, παρά τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, ανταπεξήλθαν άριστα σε αυτή την εργασία, ρίχνοντας πίσσα κάτω από τον καυτό ήλιο΄΄, πρόσθεσε η αντιδήμαρχος.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι επαναπροωθείται η ασφαλτόστρωση της οδού Σκουφά που βρίσκεται σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση, αφού σχετική απόφαση έλαβε εκ νέου το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, στην συνεδρίασή του πριν από ένα μήνα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr