background img
banner
banner

Παρέμβαση με δύο αποδέκτες για τα σκουπίδια…

ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Διπλή παρέμβαση στο σοβαρό πρόβλημα της εναπόθεσης των απορριμμάτων κάνει ο πρώην πρόεδρος και νυν μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος.

Με σχετική επιστολή του ζητά από τον Σύλλογο των εμπόρων, να μάθει τις ενέργειες που έχει κάνει για το θέμα, ενώ παράλληλα, απευθύνει έκκληση βοήθειας προς την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Ν.Δ. Ελλάδας.
Ο κ. Παπαδόπουλος, απευθυνόμενος στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, ζητά ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις του ώστε να προασπίσει τα συμφέροντα των εμπόρων της Αιγιάλειας για το μείζον θέμα των απορριμμάτων που, όπως υποστηρίζει, ταλαιπωρεί τα καταστήματα εδώ και δύο μήνες. Παρατηρεί ακόμη πως πέρα από τον κίνδυνο για την δημόσια υγεία, οι όγκοι των σκουπιδιών σε κάποιες περιπτώσεις έχουν κλειστεί και οι δρόμοι, πλήττοντας ταυτόχρονα την οικονομική δραστηριότητα της πόλης.

Και έκκληση προς την Ομοσπονδία

Επίσης, με επιστολή του προς τον Γιώργο Βαγενά πρόεδρο της ΟΕΣΠ&ΝΔ Ελλάδας, στο Δ.Σ. της οποίας είναι εκλεγμένο μέλος, ο κ. Παπαδόπουλος του ζητά να βάλει τα… δυνατά του τα δυνατά του και να βοηθήσει να ασκηθούν πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, Περιφέρεια, Αποκεντρωμένη, Υπουργείο κ.ά. για να επέλθει ένα αίσιο τέλος στο καίριο πρόβλημα των απορριμμάτων.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr