background img
banner
banner

Προχωρούν οι διαδικασίες για την νέα παιδική χαρά στο τέρμα Μητροπόλεως

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Στην διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου διαμόρφωσης του χώρου της νέας παιδικής χαράς στην περιοχή του ΕΚΑΜΕ Αιγίου, προχωρά ο δήμος Αιγιαλείας. Την περασμένη Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή του δήμου κατάρτισε τους όρους της δημοπρασίας, μετά την ανάγνωση της σχετικής εισήγησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Η εκτιμώμενη αξία του έργου είναι στις 73.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Το έργο χρηματοδοτείται από δημοτικούς πόρους και από το Πράσινο Ταμείο 2.

Υπενθυμίζεται ότι και το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας έχει λάβει απόφαση εγκρίνοντας την αναγκαιότητα εκτέλεσης του έργου, ενώ υπάρχει και η σχετική μελέτη που συντάχθηκε από πολιτικούς μηχανικούς και ηλεκτρολόγους μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Η μελέτη, αφορά στις απαιτούμενες εργασίες για την διαμόρφωση νέας παιδικής χαράς στη θέση Καλλιθέα, δίπλα από το ΕΚΑΜΕ Αιγίου, επί της οδού Μητροπόλεως. Ζητούμενο αυτής της μελέτης είναι να αξιοποιηθεί στο έπακρο ο διαθέσιμος χώρος ώστε να αποτελέσει έναν παιχνιδότοπο ψυχαγωγίας και μάθησης ικανό να προσελκύσει όλα τα παιδιά της πόλης, ανεξαρτήτως φύλου, ικανοτήτων και δεξιοτήτων. Η μελέτη έλαβε υπόψη τις προϋποθέσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές για την κατασκευή και τη λειτουργία των παιδικών χαρών των Ο.Τ.Α Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 180 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr