background img
banner
banner

«Έντυσαν» και πάλι γιορτινά την πλατεία Εθν. Αντίστασης στην Άβυθο

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΡΑΣ!

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται στην Άβυθο, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αβύθου και Δημοτική Κοινότητα Ροδοδάφνης, για την διαμόρφωση και τον ιδιαίτερο στολισμό της πλατείας Εθνικής Αντίστασης που, και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αναμένεται να αποτελέσει μία χριστουγεννιάτικη όαση χαράς για μικρούς και μεγάλους.

Στο πλαίσιο αυτό, το προσεχές Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση όπου θα περιλαμβάνει την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που, μαζί με άλλες κατασκευές και εκπλήξεις, έχουν «ζωντανέψει» αυτή τη γωνιά και έχουν μετατρέψει το χώρο σε ένα μικρό παραμυθένιο πάρκο.

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη χρονιά που η πλατεία λαμβάνει χριστουγεννιάτικη εικόνα, γινόμενη, τα τελευταία δύο χρόνια, πόλος έλξης για δεκάδες παιδάκια καθημερινά και όχι μόνο στην εναρκτήρια εκδήλωση. Ιδιαίτερη είναι η συμβολή του δραστήριου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Αβύθου με πολύ προσωπική δουλειά από τον πρόεδρο και τα μέλη που, παρεμπιπτόντως, είναι όλοι άντρες.

Πιο εντυπωσιακή φέτος η εικόνα!

Μιλώντας στο Protionline.gr, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Δημόπουλος τόνισε την θέληση και το μεράκι που υπάρχει για να δημιουργηθεί κάτι όμορφο για τον τόπο και κυρίως κάτι που θα απολαύσουν τα παιδιά. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην καλή συνεργασία που υπάρχει με την Δημοτική Κοινότητα τόσο φέτος όσο και τα προηγούμενα χρόνια. ΄΄Ξεκινήσαμε πριν από τρία χρόνια με λιγότερες προσθήκες. Πέρυσι εμπλουτίσαμε την πλατεία και φέτος οι κατασκευές είναι ακόμη περισσότερες και η όλη εικόνα πιο εντυπωσιακή΄΄, επισήμανε ο κ. Δημόπουλος.

Αναφορικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε, είπε πως φέτος εμπλουτίστηκαν τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, θα υπάρχει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η φάτνη, ενώ το Σάββατο, ημέρα φωταγώγησης του δέντρου, θα είναι παρών ο Άη Βασίλης αλλά και καλικάντζαροι και ξωτικά που θα παίξουν με τους μικρούς φίλους. Επίσης, και φέτος θα υπάρξει μπουφές με γλυκίσματα και σνακς, κεφάτη μουσική, δεν αποκλείεται η έκπληξη της βραδιάς να είναι βεγγαλικά, ενώ κάθε παιδί θα πάρει το δικό του μπαλόνι!
΄΄Καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής και μη, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να περάσουμε όμορφα μαζί σε αυτή την πρώτη εκδήλωση εν όψει των φετινών εορτών΄΄, σημείωσε ακόμη ο κ. Δημόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr