background img
banner
banner

Κεφάτος αποκριάτικος χορός!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Ίσως ο πιο επιτυχημένος αποκριάτικος χορός των τελευταίων χρόνων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου. Η καθ’ όλα επιτυχημένη δράση του Συλλόγου έλαβε χώρα στον πολυχώρο «Έσπερο» στον Πανόραμα, σκορπίζοντας στιγμές χαράς και κεφιού σε μικρούς και μεγάλους.

Συγκεκριμένα, η βραδιά χαρακτηρίστηκε από καλό φαγητό με πλήρες μενού, άφθονο κρασί για τους μεγάλους και χυμούς και αναψυκτικά για τα παιδιά, ενώ οι παριστάμενοι ξεπέρασαν τους 150. Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από πολύ κέφι, χορό, δώρα για όλους καθώς και πρωτότυπες πινελιές που συνδύασαν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με τη γιορτή των ερωτευμένων!

Κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Γονέων πραγματοποιεί λαχειοφόρο αγορά με όμορφα δώρα για μικρούς και μεγάλους. Από τα έσοδα της λαχειοφόρου, πραγματοποιούνται από τον Σύλλογο, εργασίες ή κάποιες αγορές για το σχολείο. Για φέτος ο Σύλλογος Γονέων έχει προγραμματίσει κι άλλες δράσεις, αρχής γενομένης (μετά τον αποκριάτικο χορό) το τσίκνισμα της Τσικνοπέμπτης, μεθαύριο Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στο σχολείο, εκδήλωση τα έξοδα της οποίας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο Σύλλογος.

Τα δραστήρια μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες για την όμορφη βραδιά σε όλους τους παριστάμενους, στους μαθητές και φυσικά στους εκπαιδευτικούς του σχολείου!


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr