background img
banner
banner

Με επιτυχία στέφθηκε ο αποκριάτικος χορός του Εμπορικού Συλλόγου | ΦΩΤΟ

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΜΕ ΚΕΦΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Υπό τους ήχους καρναβαλικής μουσικής και μη, διασκέδασαν έμποροι, καταστηματάρχες και φίλοι του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας το βράδυ του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου, συμμετέχοντας στον αποκριάτικο χορό του Συλλόγου στο κατάστημα “Del Mar”, ο οποίος στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Μολονότι η διοίκηση του Συλλόγου μετρά μόλις λίγο καιρό από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα, κατάφερε να διοργανώσει μία πολύ όμορφη βραδιά, με ικανοποιητική συμμετοχή, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Αιγίου.

Ο πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. καλωσόριζαν τον κόσμο. Η βραδιά περιελάμβανε λαχειοφόρο αγορά με μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι κληρώθηκαν όμορφα δώρα που προσέφεραν καταστήματα της περιοχής, νόστιμα εδέσματα, ευφάνταστες μεταμφιέσεις και χορό μέσα σε μία ξεχωριστή αποκριάτικη ατμόσφαιρα. Παρούσες και δύο σχολές χορού του Αιγίου το «Dancing club» της Χαράς Βάκρινου και «Danza confuerza» του Γιώργου Λαπαναΐτη που παρουσίασαν εξαιρετικά μουσικά προγράμματα.

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαρίστησε τους μεγάλους χορηγούς και το αρτοποιείο Μπομποτσιάρη, προσωπικά την Ελισσάβετ Μπομποτσιάρη για την προσφορά του μπουφέ και τον Παναγιώτη Γεωργακόπουλου για τα τυροκομικά. Το «παρών» μεταξύ άλλων, έδωσαν ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Γιώργος Βαγενάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Γιώργος Ντίνος, ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραΐσκος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Γιώργος Γκιώνης και η δημοτική σύμβουλος Μαρία Γιδά. Όλοι μαζί διασκέδασαν και χόρεψαν ευχόμενοι «και του χρόνου»!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr