background img
banner
banner

Νέο βιβλίο από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο που θα… ταράξει τα νερά

ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ! ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

Με έναν αποκαλυπτικό τίτλο («Κορωνοϊός! Ένα δαιμονικό σχέδιο για την διάλυση της κοινωνίας. Το αντίδοτον: Τα θαύματα του κυρίου μας και αξιοθαύμαστα θεϊκά γεγονότα» και με… αφοπλιστικό εξώφυλλο που παρουσιάζει ηλικιωμένη σκαρφαλωμένη στην πόρτα εκκλησίας ζητώντας από τον παπά να κοινωνήσει, κυκλοφόρησε το νέο καθ’ όλα επίκαιρο βιβλίο του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου.

Το βιβλίο δημιούργησαν οι εκδόσεις «Το Χάνι της Βοστίτσας» και ο Οίκος Σχολαζόντων Αρχιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, διανέμεται δωρεάν και το περιεχόμενό του έχει επιμεληθεί ο ίδιος το Μητροπολίτης, υποστηρίζοντας πως ΄΄ο κορωνοϊός δεν είναι τίποτα άλλο από μία σατανική έμπνευση μεθοδεύσεως των Σκοτεινών Δυνάμεων, οι οποίες΄΄ – όπως τονίζει – ΄΄αφενός μεν κυβερνούν τον κόσμο, στοχεύουν δε στην παγκοσμιοποίηση της πανανθρώπινης κοινωνίας δηλαδή στην επιβολή μίας και μόνο Παγκόσμιας Κυβερνήσεως Τεκτονικής αποχρώσεως!΄΄.

Ως απόδειξη, ο κ. Αμβρόσιος αναφέρει το γεγονός ότι από το 1981 σε αμερικανικό βιβλίο περιγράφεται η μορφή του κορωνοϊού προαναγγέλλοντας την εμφάνισή του το 2020.
Το βιβλίο παρουσίασε ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στους εκδότες μέσων ενημέρωσης της περιοχής την περασμένη Παρασκευή, τονίζοντας πως είχε χρέος να υπερασπιστεί την χριστιανική πίστη και πως σαν συνομήλικος του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, έπρεπε να παρέμβει τη στιγμή μάλιστα που στα λεγόμενα Μητροπολιτών σε σχέση με τις απαγορεύσεις, υπήρξε μηδενική συνοχή, καθώς κάποιοι έλεγαν και να μην κοινωνούν οι πιστοί…

Οι αφορισμοί και το θεόσταλτο σημάδι

Ο κ. Αμβρόσιος αναφέρθηκε και πάλι στο ζήτημα του αφορισμού του πρωθυπουργού και των δύο υπουργών, τονίζοντας πως ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται με την Θεία Κοινωνία και πως ήταν υποχρεωμένος να αντιδράσει στα βλάσφημα λόγια που κάποιοι δεν αρνήθηκαν ότι είπαν για τον Χριστό.

Σε ό,τι αφορά τον αφορισμό είπε πως ίδιος σκεπτόμενος το γεγονός έλαβε και θεόσταλτο μήνυμα μέσω του βιβλίου για τον Άγιο Παΐσιο που του απεστάλη στο οποίο τονίζεται πως ΄΄η Εκκλησία πρέπει να παίρνει μία θέση΄΄ και πως ΄΄σε αυτά τα δύσκολα χρόνια, ο καθένας μας πρέπει να κάνει ό,τι γίνεται ανθρωπίνως και ό,τι δεν γίνεται ανθρωπίνως να το αφήνει στον Θεό. Έτσι θα έχουμε ήσυχη της συνείδησή μας ότι κάναμε εκείνο που μπορούσαμε. Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους΄΄.

Ως παράδειγμα, ο Μητροπολίτης έφερε την περίπτωση του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου το οποίο είχε αφορίσει στο παρελθόν, ο οποίος δημοσίως παραδέχθηκε πως έχει υποστεί πολλά δεινά μετά τον αφορισμό και ότι προτίθεται να επισκεφθεί το Αίγιο και τον κ. Αμβρόσιο για να του άρει τον αφορισμό!

Η δύναμη του αγιασμού

Μίλησε και πάλι για τη δύναμη του αγιασμού απέναντι σε κάθε είδους αρρώστια, λέγοντας πως αποτελεί όπλο κατά των πονηρών πνευμάτων, τονίζοντας μάλιστα πως οι πιστοί το γνωρίζουν αυτό αφού το σχετικό βίντεο στο YouTube έχει 1.251.000 προβολές!

Ερωτηθείς για τις παρεμβάσεις του σε συνάρτηση με τον νέο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο, ο κ. Αμβρόσιος είπε πως οι πράξεις του δεν έχουν να κάνουν με την διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως, στην οποία δεν παρεμβαίνει, τονίζοντας ότι το θέμα δεν είναι τοπικό αλλά έχει την υποχρέωσή του απέναντι στον Θεό να πράξει όσα οι γραφές και ο θείος λόγος αναφέρουν, τονίζοντας πως «όποιος βρίσκεται κάτω από την ασπίδα του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού δεν κινδυνεύει όσοι κορωνοϊοί κι αν εμφανιστούν σε ένα τόπο».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr