background img
banner
banner

Άσφαλτος στην Ασ. Φωτήλα

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ «ΒΗΜΑ» ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Την ανησυχία επαγγελματιών και πολιτών γενικότερα έχει προκαλέσει η παύση των εργασιών στο έργο της ανάπλασης της πλατείας Αγ. Λαύρας και των περιμετρικών οδών, καθώς το κεντρικότερο σημείο της πόλης παραμένει δυσπρόσιτο.

Το χρονοδιάγραμμα φαίνεται πλέον εξαιρετικά δύσκολο να τηρηθεί λόγω μέτρων κορωνοϊού, λόγω αστάθμητων παραγόντων που έχουν να κάνουν με όσα βρέθηκαν στην πορεία των εργασιών, αλλά και εξαιτίας της προσφυγής που έχει κατατεθεί και αφορά τις τροποποιήσεις της αρχικής μελέτης.

Στον δήμο αναμένουν την απόφαση της Αποκεντρωμένης στην προσφυγή των συμβούλων της αντιπολίτευσης για την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής μέσω της οποίας εγκρίθηκαν οι σημειακές τροποποιήσεις της μελέτης, ώστε να προχωρήσει ο εργολάβος, με τον τελευταίο να ζητά τα ακριβή στοιχεία της μελέτης για να προχωρήσει. Από πλευράς δημοτικής αρχής ωστόσο υπάρχουν διαβεβαιώσεις πως το έργο μπορεί να εκτελεστεί στα σημεία που δεν σχετίζονται με τις τροποποιήσεις που προσβάλλονται όπως π.χ. είναι η μεταφορά του περιπτέρου που βρίσκεται στο κάτω μέρος της πλατείας αλλά και η ρίψη ασφάλτου στην οδό Ασημάκη Φωτήλα που έχει ολοκληρωθεί. Μάλιστα, καλώς εχόντων των πραγμάτων και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, δεν αποκλείεται την ερχόμενη εβδομάδα να πέσει άσφαλτος στον εν λόγω δρόμο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr