background img
banner
banner

Επιτυχία για το Δημοτικό Σχολείο Τεμένης

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ETWINNING SCHOOL 2021-2022

Σε πρότυπο σχολείο αναδείχθηκε το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης όπου βραβεύτηκε με την ετικέτα eTwinning School 2021-2022. Τα Σχολεία eTwinning καταδεικνύουν με υποδειγματικό τρόπο πώς μπορούν να ωφεληθούν από το eTwinning. Προάγουν ενεργά τις αξίες και την παιδαγωγική του eTwinning, αποτελούν σημείο αναφοράς για την τοπική κοινότητα και συνιστούν πρότυπο για άλλα σχολεία.

Τα Σχολεία eTwinning αναγνωρίζουν τη σημασία και την αξία του eTwinning και το ενσωματώνουν στις πολιτικές, την πρακτική και την επαγγελματική ανάπτυξη του σχολείου με την στήριξη της διοίκησής του. Με τη σχετική Ετικέτα αναγνωρίζεται και επικροτείται η συμμετοχή, η δέσμευση και η αφοσίωση όχι μόνο μεμονωμένων μελών του eTwinning, αλλά και ολόκληρου του σχολείου, όπου ομάδες εκπαιδευτικών και σχολικών ηγετών εργάζονται παρέα.

Η κατάκτηση του τίτλου «Σχολείο eTwinning» βασίζεται στην ιδέα ότι συντελείται ένα εξελικτικό ταξίδι με στοιχεία που μπορούν να αξιολογηθούν αντικειμενικά. Δεν πρόκειται για διαγωνισμό, αλλά για πρόοδο του σχολείου που μεταβαίνει από το ένα επίπεδο στο άλλο. Τα Σχολεία eTwinning αναγνωρίζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και διαμορφώνουν ένα δίκτυο ηγετικών σχολείων που εμπνέουν τη μελλοντική εξέλιξη της δράσης.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr