background img
banner
banner

Ο Θόδωρος Κοτσόκολος επιστρέφει με ψηλούς στόχους στον Παναιγιάλειο

«ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤO PROTIONLINE.GR

Μετά την αγωνιστική περίοδο 2018-19 που έπαιξε στο Αίγιο, ο 29χρονος τώρα αμυντικός μέσος Θεόδωρος Κοτσόκολος επιστρέφει στον Παναιγιάλειο. Ο ίδιος δηλώνει στo protionline.gr ότι πρέπει να εκπληρώσει ένα προσωπικό χρέος, το οποίο μεταφράζεται στην άνοδο της Αιγιώτικης ομάδας στην Γ΄ Εθνική.

Στην Παναχαϊκή πέρυσι είχε την ατυχία του τραυματισμού του (ρήξη χιαστού), επέστρεψε όμως στη συνέχεια δυνατός και αποφασισμένος για προσωπικές και ατομικές διακρίσεις.

Πρόκειται για μια ακόμα μεταγραφή …πολυτελείας από την προσωρινή διοίκηση, που σηκώνει ψηλά τα μανίκια για τις επόμενες που θα ακολουθήσουν

Ο Κοτσόκολος αποτελεί την 7η μεταγραφική κίνηση του Παναιγιάλειου, σε μια θέση που είχε ανάγκη, όπως είναι αυτή του αμυντικού μέσου

Τι σημαίνει για σένα η πρόταση να παίξεις πάλι στον Παναιγιάλειο; 

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί ήθελα να γυρίσω πίσω σε αυτή την ομάδα που αποτελεί μια πραγματική όαση στην ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Γιάννης Μπαλτιμάς, ο οποίος πραγματικά μέσα από την ψυχή του θέλει να φτιάξει με την παρέα του κάτι όμορφο και ξεχωριστό στον Παναιγιάλειο.

Επίσης γνωρίζω πολλά χρόνια τον Φίλιππο Σχοινά, τον έχω σε εκτίμηση και ξεχωριστό σαν χαρακτήρα και προπονητή και φυσικά με αρκετά παιδιά έχουμε παίξει μαζί, γνωριζόμαστε από την καλή και γι’ αυτό όμορφα αμοιβαία αισθήματα ακολούθησαν την επιστροφή μου στην ομάδα.

Πως καλύπτει τις προσωπικές φιλοδοξίες σου αυτή η μεταγραφή; 

Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι αισθάνομαι ένα μεγάλο χρέος απέναντι στον Παναιγιάλειο, αφού την χρονιά 2018-19 που είχαμε συνεργασία, συνδυάστηκε δυστυχώς με τον υποβιβασμό της ομάδας.

Έρχομαι στο Αίγιο λοιπόν αποκλειστικά για να συμβάλλω στην άνοδο του Παναιγιάλειου στην Γ΄ Εθνική, κάτι που το πιστεύω ολόψυχα.  Το μπορούμε και το έχουμε ανάγκη να το πανηγυρίσουμε μαζί με όλα τα παιδιά που επίσης αγαπούν αυτή την φανέλα

Πιστεύεις ότι μπορεί η ομάδα να στηθεί πάνω στις δυνατότητές σου και τους στόχους σου; 

Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, αλλά και στις δικές μου δυνατότητες. Έχω ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό μου, κάτι που φάνηκε και στις προπονήσεις μου στην Παναχαϊκή, όπου ήμουν παρέα με τον Χρήστο Αθανασόπουλο, τον οποίο ελπίζω να έχω συμπαίκτη και στον Παναιγιάλειο.

Θα επαναλάβω ότι ο μόνος λόγος που ήρθα στο Αίγιο, είναι να ανεβάσουμε την ομάδα στην Γ΄Εθνική.

Τι εύχεσαι για τη νέα αγωνιστική περίοδο; 

Η υγεία πάει μπροστά από όλα, ιδιαίτερα για μένα που είχα στο παρελθόν πικρές εμπειρίες τραυματισμών, όπως τον τελευταίο πέρυσι με τη ρήξη χιαστού.

Θέλω με τα παιδιά να σχηματίσουμε μια αγαπημένη οικογένεια, με στεγανά αποδυτήρια, αφού θεωρώ ότι σαν παρέα μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr