background img
banner
banner

Προσωρινός ανάδοχος για το έργο οδοποιίας Δ.Ε. Αιγίου

Στην τελική της ευθεία εισέρχεται η διαδικασία για την ανάθεση και εκτέλεση του έργου κατασκευής οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Αιγίου, προϋπολογισμού 314.273,72 ευρώ. Χθες ανοίχτηκαν οι προσφορές που είχαν υποβάλει στον ανοιχτό διαγωνισμό, συνολικά έξι εταιρείες, με την πρώτη στην προσωρινή κατάταξη εταιρεία να προσφέρει έκπτωση 47% και την τελευταία 6%.

Eιδικότερα, τη μεγαλύτερη έκπτωση 47% προσφέρει η εταιρεία «Γενική Ασφαλτικών Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιοουχική Εταιρεία». Έκπτωση 31,05% δίνει η Ανώνυμος Τεχνική Εταιρεία Χριστόφορος Αλεξόπουλος με δ.τ. «ΑΤΕΧΑ», 29,03% δίνει η Μ & Χ. Μακρυπούλιας Ομόρρυθμη Εταιρεία με δ.τ. «ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ Ο.Ε.», 25,97% η Ντοβίνος Ευάγγελος, 8.03% η ΑΚΡΟΣ Ανώνυμη Τεχνική Εμπορική Τουριστική Λατομική Βιομηχανική και Κτηματική Εταιρεία και 6% η Ενεργειακή Κατασκευαστική Μονοπρόσωπη ΙΚΕ.

Όπως ανέφερε στo protionline.gr ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασίλη Χριστόπουλος, ΄΄το έργο αφορά την κατασκευή έργων οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Αιγίου. Με την υλοποίηση της εργολαβίας θα προαχθεί το βιοτικό επίπεδο των περιοχών παρέμβασης και θα εξαλειφθεί η επικινδυνότητα στα τμήματα των ασφαλτοστρωμένων οδών τα οποία έχουν υποστεί βλάβες από την πάροδο του χρόνου΄΄. Ως προς τη διαδικασία ανάθεσης, σημείωσε πως έχουμε τον προσωρινό πίνακα μειοδοσίας και ότι αμέσως μετά θα ζητήσει η Τεχνική Υπηρεσία την δικαιολόγηση της προσφοράς, όπως ο νόμος ορίζει. ΄΄Ευελπιστούμε ότι θα προχωρήσουν οι διαδικασίες ώστε σύντομα να έχουμε τον ανάδοχο και να ξεκινήσει το έργο. Θα ακολουθήσουν ανάλογες εργολαβίες και για τις υπόλοιπες Δ.Ε. του δήμου, για τα έργα οδοποιίας΄΄, σημείωσε ο αντιδήμαρχος.

Τι περιλαμβάνει το έργο

Ουσιαστικά, αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση της βατότητας σε ήδη ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Θα πραγματοποιηθεί τμηματική αποκατάσταση του οδοστρώματος στα σημεία που θα υποδειχθούν από την Τεχνική Υπηρεσία κατά την επίβλεψη του έργου, στις παρακάτω οδούς ή και σε άλλες που θα παρουσιάζουν βλάβες κατά τον χρόνο εκτέλεσης της εργολαβίας: Οδός Ιωάννη Βασιλειάδη (Περιμετρική), οδός Ρούβαλη, οδός Ρόδων, κεντρική οδός στην Τ.Κ. Σελινούντα. Θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες: Απόξεση ασφαλτοτάπητα με χρήση φρέζας, ασφαλτική προεπάλειψη ή συγκολλητική επάλειψη, προσαρμογή φρεατίων στο τελικό υψόμετρο, στρώση κυκλοφορίας συμπυκνωμένου πάχους με χρήση ασφάλτου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr