background img
banner
banner

Ανοίγουν τα γήπεδα για τα επίσημα ερασιτεχνικά παιχνίδια

ΠΙΘΑΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Όλα τα στοιχεία και οι προθέσεις από ΕΠΟ και Υφυπουργείο, δείχνουν ότι επιτέλους πάμε για το ξεκίνημα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΟ αναμένεται να δοθεί παράταση στους ειδικούς αγώνες των πρωταθλητών Ενώσεων, αφού η καθυστέρηση της έναρξης των αγώνων που προηγήθηκε, μαζί με τα πρωταθλήματα πάει παραπίσω και τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Η πρώτη ημερομηνία που είχε δώσει η ΕΠΟ στις Ενώσεις, ήταν να έχουν δηλωθεί οι πρωταθλητές μέχρι τις 20 Απριλίου. Φυσικά τώρα θα μεταφερθεί η τελεσίδικη ημερομηνία για τον Μάη. Βάσει της σημερινής ανακοίνωσης, τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν αναλόγως, με όσες δηλαδή εμβόλιμες αγωνιστικές χρειαστούν, ανάλογα με το πλήθος των σωματείων που διαθέτουν οι όμιλοι της Α΄ κατηγορίας και τον τρόπο που θα ακολουθήσουν τα playoff για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Πανικός αναμένεται με την κατάθεση των μεταγραφικών δελτίων

Όπως διαρρέεται από την ΕΠΣ Αχαΐας, κυριαρχεί μια ανοργανωσιά σε αρκετά σωματεία, τα οποία δεν έχουν καν ξεκινήσει να δηλώνουν τους μεταγραφόμενους ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει ότι θα ακολουθήσει ένα χάος με τα δελτία στα γραφεία της ΕΠΣΑ, που δεν θα προλαβαίνει να εξυπηρετήσει όλα τα σωματεία του νομού μας.

Σωματεία αντιδρούν στην άμεση επίσημη έναρξη

Αν και η αναμονή στα επίσημα παιχνίδια ήταν δυσάρεστη από όλους, εν τούτοις διοικήσεις ομάδων δεν τρέφουν την προτίμησή τους για να μπουν στα πρωταθλήματα από το ερχόμενο σαββατοκύριακο, αφού δεν έχουν κάνει τίποτα με τις υποχρεώσεις που προηγούνται των πρωταθλημάτων.

Παράλληλη πρεμιέρα για Α΄ και Β΄ κατηγορία

Η καθυστέρηση που προέκυψε στην επίσημη σέντρα, υποχρεώνει την ΕΠΣ Αχαΐας να ορίσει σε παράλληλη έναρξη τα πρωταθλήματα της Α΄ και της Β΄ κατηγορίας. Αυτό θα πραγματοποιηθεί είτε το ερχόμενο είτε το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο, ανάλογα με το τι θα προκύψει μέσα στην εβδομάδα.

Αλλαγές θα προκύψουν στα αρχικά προγράμματα

Η Ένωση του νομού μας είχε ανακοινώσει το αγωνιστικό πρόγραμμα της πρεμιέρας για την Α΄ και την Β΄ κατηγορία, μόνο που όταν έγινε αυτό υπήρχε μια εβδομάδα διαφορά στην έναρξή τους.
Τώρα που θα βαδίσουν ταυτόχρονα οι δυο μεγάλες κατηγορίες του νομού μας, θα υπάρξουν αναγκαστικά κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής κι αυτό γιατί υπάρχουν κάποιες κοινές έδρες ανάμεσα σε ομάδες Α΄ και Β΄ κατηγορίας.

Στα 24 αριθμούν τα σωματεία της Γ΄ κατηγορίας – Δήλωσε συμμετοχή και ο ΑΟ Αιγίου

Ο τελικός αριθμός των ομάδων που θα συμμετέχουν στην Γ΄ κατηγορία, ανήλθε στα 24 σωματεία που θα μοιραστούν με γεωγραφικά κριτήρια σε δυο ομίλους.
Ανάμεσά τους και μια νέα ομάδα από το Αίγιο, θα είναι ο ΑΟ Αιγίου του Χρήστου Παρασκευόπουλου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr