background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τρεις με το απόλυτο βαθμών στον 2ο όμιλο

Η ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ 4-0 ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΜΑΡΩΝ , Ο ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ 4-1 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ

Άλλη μια 4άρα για την Θύελλα Αιγίου, αυτή τη φορά στις Καμάρες 4-0 τον Αχιλλέα και διατηρείται στην πρωτιά της βαθμολογίας. Μαζί της στους 6 βαθμούς ο Αετός Ρίου που πέρασε νικηφόρα από την Τέμενη 4-1 τον Αστέρα και η Αργυρά που επικράτησε εκτός έδρας 1-0 σε βάρος του Α. Καστριτσίου.
Πρώτη νίκη για την ΑΕ Καλαβρύτων 4-2 τον Δαβουρλή και για την Φλόγα Ροδιάς 2-0 την ΑΕ Αρόης. Μοιράστηκαν τους βαθμούς στο γήπεδο Πλαστήρα ΑΕ Αιγίου και Φοίνικας / Ζήρια 1-1.

Θύελλα Αιγίου: Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο με Αχιλλέα

Ακόμα ένα μεγάλο σκορ για την Θύελλα Αιγίου. όπως και στην πρεμιέρα έτσι και στην 2η αγωνιστική η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου επικράτησε με 4-0, αυτή τη φορά σε βάρος του Αχιλλέα Καμαρών. Δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο για την Θύελλα, που στο α΄ μέρος είχε σκόρερ τον Τιμοθέου στο 30΄ και 40΄, για να ακολουθήσουν στο β΄ μέρος τα γκολ των Μουρτίκα (83΄) και Μακρυγιαννάκη (89΄).

Θύελλα Αιγίου: Κουρτάκης, Ραμπούσγια, Νικολάου (66΄ Μακρυγιαννάκης), Μαρδάς, Αθανασίου, Αποστολόπουλος (73΄ Γκιώνης), Τιμοθέου (46΄ Μυλωνάς), Γ. Καραΐνδρος, Δ. Καραΐνδρος, Αρβανίτης (78΄ Μουρτίκας), Λάμκα (46΄ Σωτηρόπουλος).

Αχιλλέας: Μακρυγιαννάκης, Ρόζος (74΄ Σακκάς), Ιατρόπουλος, Ντακούλιας, Ασημακόπουλος (41΄ λ.τ. Παπασπυρόπουλος), Κανάγιας, Πέτσι, Μανέ, Μπλάτα, Γκόγκο, Καραμπούλας.

Αστέρας Τέμενης: Βαριά ήττα από Αετό

Μπήκε καλύτερα στο γήπεδο της Τέμενης ο Αετός Ρίου, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους με το γκολ του Σούλι στο 6΄. Ο Αστέρας που ρίσκαρε για να φτάσει στην ισοφάριση, δέχτηκε ένα ακόμα γκολ 0-2 στο 38΄ από τον Φουρφουρή. Η ομάδα της Τέμενης έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να μειώσει και να πάει με γκολ στα αποδυτήρια, όταν στο 45΄ ο Μανίκας σούταρε και απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Τσάκας.

Ένα λεπτό αργότερα με τον τερματοφύλακα του Αετού να παρακολουθεί, η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι ύστερα από σουτ του Μανίκα.

Αν και παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο β΄ ημίχρονο ο Αστέρας, στο 53΄ δέχτηκε το 0-3 από τον Βενιζέλο, σε μια φάση στην οποία οι γηπεδούχοι ζήτησαν στην αρχή της το επιθετικό φάουλ.
Η μείωση του σκορ 1-3 με το πέναλτι που κέρδισε ο Δαλιάνης από τον Παπαθανασόπουλο και εκτέλεσε εύστοχα ο Οικονομόπουλος, έβαλε και πάλι στο παιχνίδι τον Αστέρα. Ακόμα περισσότερο μάλιστα όταν στο 69΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κατσιούρας.

Με παίκτη λιγότερο ο Αετός ήταν αυτός που πέτυχε το τελευταίο γκολ της συνάντησης με τον Σούλι στο 73΄, για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με σκορ 1-4.
Η διοίκηση του Αστέρα ευχαριστεί τους χορηγούς της για την liveμετάδοση του αγώνα.

Με ανατροπή το Ζαβλάνι 3-1 τον Ηρακλή

Προπονητής των ανατροπών τείνει να χαρακτηριστεί ο Γιώργος Αμασιάδης. Το έκανε έξι φορές πέρυσι υπηρετώντας την Φλόγα Ροδιάς, συνεχίζει το «βιολί» του και φέτος με το Ζαβλάνι.
Ο Ηρακλής Πατρών προηγήθηκε στο ημίχρονο 0-1 στο 23΄ το γκολ ο Ζαχαρόπουλος.
Απάντησε στην επανάληψη με δυο γκολ ο Καρπάνος, για να κλείσει το τελικό σκορ 3-1 στο 71΄ ο Μακρυπόδης.

Καλάβρυτα: Δίκαιη νίκη με Δαβουρλή

Μια δίκαιη νίκη για την ομάδα των Καλαβρύτων, που βρέθηκε αμέτρητες φορές στην επίθεση απειλώντας την εστία του Δαβουρλή, ξεπερνώντας έτσι τη μαγική εικόνα που πήγαν να δημιουργήσουν οι φιλοξενούμενοι, όταν προηγήθηκαν 1-2. Με το καλημέρα άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ με κεφαλιά ο Ασπρούκος, ύστερα από την σέντρα του Κέφα.
Ο Δαβουρλής κόντρα στη ροή του αγώνα ισφοάρισε 1-1 με τον Τσεκούρα στο 13΄ και βρέθηκε μπροστά στο σκορ 2-1 στο 23΄ με το γκολ του Σπανού.

Ύστερα από το χαμένο πέναλτι του Καυγά στο 36΄, η ισοφάριση 2-2 για τους γηπεδούχους ήρθε στο φινάλε του ημιχρόνου πάλι με κεφαλιά του Ασπρούκου, ύστερα από κόρνερ του Σαλάι.
Η υπεροχή των Καλαβρύτων επιτέλους άρχισε να μεταφράζεται και με άλλα γκολ που ήρθαν με τον Γκλαβά 3-2 στο 65΄ από την πάσα του Καυγά και με την ατομική ενέργεια του Κουτρουμάνη 4-2 στο 88΄.

Καλάβρυτα: Παπαδημητρόπουλος, Σαλάι, Ντολάνι (60΄ Γκλαβάς), Βλάχος, Παπαδόπουλος, Σκιαδάς, Κέφα (46΄ Κουτρουμάνης), Καλαμαράς (70΄ Γ. Τσαβαλάς), Ασπρούκος (77΄ Ντάτσι), Καυγάς, Μητρόπουλος

Φλόγα Ροδιάς 2-0 την ΑΕ Αρόης

Δεν πτοήθηκε από τις δυο γρήγορες αναγκαστικές αλλαγές η Φλόγα. Αυτή την φορά στο γήπεδο της Ροδιάς σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, εκμεταλλευόμενη την εμπειρία των ποδοσφαιριστών, την καλή αμυντική τακτική και την ικανότητα να βγαίνει στις κόντρα επιθέσεις. Ο Γιώργος Χριστόπουλος αποχώρησε στο 22΄ με εξάρθρωση ωμοπλάτης και ο Ανδρέας Λιακόπουλος στο 35΄ με κάκωση στον δικέφαλο.

Η Φλόγα άνοιξε το σκορ απέναντι στην ΑΕ Αρόης με τον Θεοδωρόπουλο στο 43΄, ύστερα από πάσα του Άκη Κατσαούνη. Ο τελευταίος με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 77΄.

Φλόγα Ροδιάς: Χριστοδουλόπουλος, Γ. Χριστόπουλος (λ.τ. 22΄ Αλεξόπουλος), Ανδρ. Λιακόπουλος (λ.τ. 35΄ Θωμάς), Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Μπαντούνας, Νικολακόπουλος (65΄ Χρυσανθακόπουλος), Γ. Κατσαούνης, Π. Κατσαούνης, Ανθ. Λιακόπουλος, Θεοδωρόπουλος (65΄ Μαραγκός).

ΑΕ Αιγίου – Φοίνικας / Ζήρια 1-1

Στο γήπεδο Πλαστήρα πάταγε καλύτερα στο α΄ ημίχρονο ο Φοίνικας / Ζήρια και προηγήθηκε της ΑΕ Αιγίου με γκολ του Τέρπου στο 42΄ ύστερα από κάθετη πάσα του Λούλια.
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο β΄ ημίχρονο, καταφέρνοντας να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Σάντρι Αϊντίν στο 89΄

ΑΕ Αιγιου: Μερκούρης, Μεντζελόπουλος, Μαραυγάκης, Κόλα, Τσέλιος (83΄ Π. Βασιλακόπουλος), Χρυσανθόπουλος, Π. Δημόπουλος, Σανδραβέλης, Τσέντζος (63΄ Ψηλός), Α. Αϊντίν, Κ. Δημόπουλος (46΄ Μπούζι).

Φοίνικας / Ζήρια: Κωνσταντινόπουλος, Νικολάου, Έργκι, Ραυτόπουλος, Αγγελάκης, Λούλια (80΄ Κορδοτός), Γλωσσίδης, Ψυχογιάννης, Παπακωνσταντίνου (58΄ Τσάκουλης 77΄ λτ. Χαραλαμπόπουλος), Τέρπος, Αναστόπουλος (58΄Τζουράς).


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr