background img
banner
banner

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κινδυνεύουν με υποβιβασμό

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ, ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ

Το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο σχεδιάζουν να βάλουν στο νέο έτος τα σωματεία του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας, που έχουν εμπλακεί στην ζώνη κινδύνου και θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό και τα μπαράζ για την παραμονή.
Βέβαια υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά αν δεν αλλάξουν κάτι προς το καλύτερο οι ουραγοί, θα παραμείνουν στο άγχος και την αγωνία.

…Άποντο το Α. Καστρίτσι

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας το Ανω Καστρίτσι δεν αισθάνεται καθόλου καλά. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα του ομίλου και δεν έχει ακόμα καταφέρει να πάρει τον πρώτο του βαθμό, αν και έχει παίξει τα 4 από τα 7 παιχνίδια στην έδρα του.
Μια δικαιολογία για την βαθμολογική του θέση που μπορεί να επικαλεστεί το Α. Καστρίτσι, είναι ότι έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα όλους τους πρωτοπόρους, ελπίζοντας ότι στη συνέχεια θα έρθουν και οι πρώτοι βαθμοί. Άλλωστε οι διαφορές στις τελευταίες θέσεις είναι ακόμα μικρές και μπορούν να καλυφθούν.

Στην προτελευταία θέση Αχιλλέας Καμαρών και ΑΕ Αιγίου

Στις θέσεις play out βρίσκονται προς το παρόν δυο ομάδες της Αιγιάλειας.
Είναι ο Αχιλλέας Καμαρών που πληρώνει τώρα την καθυστέρηση που είχε στην προετοιμασία και στις γενικές υποχρεώσεις σαν σωματείο.
Με 5 βαθμούς στο ενεργητικό του ο Αχιλλέας, έχει μόνο μια νίκη απέναντι στην ουραγό ομάδα του Α. Καστριτσίου και δυο ισοπαλίες. Στην πρεμιέρα 0-0 με την ΑΕ Αρόης και στο Πλαστήρα με την ΑΕ Αιγίου 2-2 και τα δυο αυτά παιχνίδια ήταν εκτός έδρας.
Έχει γνωρίσει τις ήττες από Θύελλα Αιγίου, Αετό Ρίου, Δαβουρλή και Ζαβλάνι.

Άνεμος αισιοδοξίας στην ΑΕ Αιγίου

Στην ΑΕ Αιγίου που επίσης διαθέτει 5 βαθμούς, παρηγορούνται από το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια, που σημαίνει ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στην βαθμολογία προς το καλύτερο.
Η ΑΕ Αιγίου έχει ηττηθεί εκτός έδρας από Αργυρά, Αστέρα Τέμενης, Θύελλα Αιγίου. Στο γήπεδο Πλαστήρα από την ΑΕ Καλαβρύτων Εχει ισοπαλίες στην έδρα της στο γήπεδο Πλαστήρα με Φοίνικα / Ζήρια, Αχιλλέα Καμαρών και μια νίκη (4-2) με τον Αετό Ρίου.
Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του Λεωνίδα Σκαρτσίλα, το οποίο ενθάρρυνε φιλάθλους και γενικά όλο τον κόσμο της Προσφυγικής ομάδας, αφού με την αγωνιστική της απόδοση πλησίασε την τελειότητα.

Στο όριο της επικίνδυνης ζώνης η Φλόγα Ροδιάς

Με σχετική καθυστέρηση και αρκετές απουσίες μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα η Φλόγα Ροδιάς και φυσικό είναι να της στοιχίζει η έλλειψη ετοιμότητας.
Στους 7 βαθμούς βρίσκεται τώρα η ομάδα του Αρη Πατσόπουλου, με αρνητικό χαρακτηριστικό ότι έχει ισάριθμες ήττες στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την Ροδιά. Συγκεκριμένα ηττήθηκε από τον Ηρακλή Πατρών, τον Φοίνικα / Ζήρια και τον Αστέρα Τέμενης. Πήρε δυο νίκες στην Ροδιά με ΑΕ Αρόης και Αργυρά, τελείωσε ισόπαλη με το Ζαβλάνι και ηττήθηκε από την ΑΕ Καλαβρύτων.

Δύσκολο να μην εμπλακεί ομάδα της Αιγιάλειας στα play out

Θα είναι δύσκολο να αποφύγουν τα παιχνίδια μπαράζ για την παραμονή όλες οι ομάδες της Αιγιάλειας, αφού θα πρέπει να βάλουν στην «πλάτη» τους σωματεία όπως: Δαβουρλής, Ηρακλής, Πατρών, Ζαβλάνι.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr