background img
banner
banner

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πανηγυρική η φιέστα του Απόλλωνα για την άνοδο 6-0 την Αυτόνομη | ΦΩΤΟ

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΒΥΘΟΥ 1-0 ΣΤΟ ΡΙΟ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ Κ.Κ.

Από νωρίς είχε ξεκινήσει το πανηγύρι στο γήπεδο της Ροδιάς. Μεγάλη η προσέλευση των φιλάθλων που έδωσαν το γιορτινό χρώμα πριν, στην διάρκεια και περισσότερο στο φινάλε του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Αυτόνομη.

Οι γηπεδούχοι με νίκη σιγούρευαν την άνοδό τους στην Β΄κατηγορία και αυτό έπραξαν με εμφατικό τρόπο ανεβάζοντας ψηλά τον δείκτη του σκορ στο 6-0.
Ορεξάτοι οι παίκτες της Νικολέττας Ράπτη και του Χρήστου Παλαιολογόπουλου, είχαν το κίνητρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, την παρότρυνση του κόσμου, την καλύτερη ποιότητα απέναντι στην Αυτόνομη.

4-0 από το α΄ ημίχρονο

Μόλις στο 3΄ ο Χάρης Μαρής πανηγύρισε μαζί με τους πολυάριθμους φιλάθλους το 1-0 και το ίδιο έκανε στο 24΄ όταν διπλασίαζε τα τέρματά του.
Μετά το δοκάρι του Γιώργου Μαρή στο 30΄, σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο Ανδρέας Παλαιολογόπουλος με δυο προσωπικά γκολ στο 36΄ και στο 43΄ για να διαμορφώσει το σκορ ημιχρόνου 4-0.

Σε χαλαρούς ρυθμούς στο τελικό 6-0

Τα πάντα είχαν κριθεί από το α΄ 45λεπτο με τους αντιπάλους να συνεχίζουν την προσπάθεια με λιγότερο πάθος αυτή τη φορά και με τις αλλαγές από τους πάγκους να περιορίζουν την ταχύτητα στον ρυθμό.

Ο Ηλίας Λαλιώτης με τον Γιώργο Μαρή διαμόρφωσαν το τελικό 6-0 με τα γκολ που πέτυχαν στο 62΄ και 64΄ αντίστοιχα.
Απόλλων: Βουλιέρης (56΄ Τσιαγάς), Αθ. Μητσόπουλος, Σανδραβέλης, Αγγελόπουλος (63΄ Κεφαλωνίτης), Τίτο, Τσαμολιάς, Παλαιολογόπουλος (56΄ Δημόπουλος), Χ. Μαρής, Λαλιώτης, Γ. Μαρής (67΄ Λαμπρόπουλος), Θεοδωρακόπουλος (63΄ Χριστόπουλος).

Σημαντική νίκη η Αβυθος 1-0 την Φλόγα Κ.Κ πριν τα play off

Στο φινάλε του πρωταθλήματος η Αβυθος κατάφερε σπουδαία νίκη 1-0 στο Ρίο σε βάρος της Φλόγας Κ.Κ., με το γκολ του Ευθυμίου στο 69΄.
Τρεις πολύτιμοι βαθμοί που θα προσφέρουν στην ομάδα του Αλέξη Σπυρόπουλο ένα ακόμα πλεονέκτημα στην ειδική βαθμολογία των μπαράζ που θα ακολουθήσουν.
Σκορ …πόλο είχαμε στη συνάντηση Αίας – ΠΑΟΚ Π. με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο ημίχρονο 4-0 και να τελειώνουν το παιχνίδι με την ευρεία νίκη 7-3.
-Οι Πετεινοί επικράτησαν 4-1 σε βάρος της ΑΕΚ Π. και προσπέρασαν στην 4η θέση.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr