background img
banner
banner

Ο Παναιγιάλειος θέλει την 2η νίκη του στα μπαράζ ανόδου

ΚΟΜΒΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ – Η ΕΡΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ 

Μετά το κυριακάτικο ρεπό των εκλογών, ο προπονητής του Παναιγιάλειου Θόδωρος Ανδριόπουλος θα συνεχίσει από σήμερα Δευτέρα την προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης στο Αίγιο με την Εράνη.

Περιμένει να δει την πως εξελίσσεται η κατάσταση με τους τραυματίες, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από την περιοχή και την ομάδα της Εράνης, με την οποία είχε συνεργαστεί δυο φορές, χαρακτηρίζει το παιχνίδι κομβικό, όπως δήλωσε στο protionline.gr:  «Μετά τη νίκη μας την πρεμιέρα στο Λεωνίδιο, μια ακόμα επιτυχία μας την Τετάρτη θα μας προσφέρει ένα σημαντικό αβαντάζ για την άνοδο. Οφείλουμε να συνεχίσουμε με επιτυχία τη μάχη που δίνουμε τους τελευταίους πέντε μήνες, ώστε να μην τα χαλάσουμε όλα σε αυτή την τελική ευθεία.
Φροντίζουμε να είμαστε όλοι έτοιμοι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, για να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσουμε σε αυτά τα παιχνίδια.»

Έρχεται να πάρει αποτέλεσμα στο Αίγιο η Εράνη

Η Εράνη Φιλιατρών έχει ιδρυθεί το 1935 και είναι η επόμενη αντίπαλος του Παναιγιάλειου έχοντας χαράξει με τη σειρά της μια πορεία που μπορεί να την οδηγήσει στην Γ΄ Εθνική.
Στην πρεμιέρα η Εράνη είχε γνωρίσει την ήττα στην Λακωνία 0-1 από τον Αμυκλιακό, δεχόμενη ένα γκολ στο 24΄ πριν ακόμα ολοκληρώσει την αναγνώριση σε αντίπαλο και αγωνιστικό χώρο. Έκτοτε δημιούργησε πολλές ευκαιρίες να ανατρέψει την κατάσταση, με τους γηπεδούχους να έχουν ήρωα τον τερματοφύλακα Τρακάκη, την τύχη με το μέρος τους στα δοκάρια των Φιλατρών πριν και μετά το 1-0 και να διαχειρίζονται έξυπνα το γκολ του Ξιφαρά μέχρι το φινάλε.

Με Κώστα Λυμπερόπουλο στον πάγκο της η Εράνη

Ο παλιός ποδοσφαιριστής της Εράνης και του Αθηναϊκού Κώστας Λυμπερόπουλος, κατάγεται από την περιοχή των Φιλιατρών και βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τα έξι τελευταία χρόνια. Η φετινή σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η πλέον επιτυχημένη, αφού δίνει την ευκαιρία στην Εράνη να διεκδικήσει την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική ύστερα από το 2007.

Μπάρκας και Μιχαλόπουλος τα περισσότερα γκολ

Οι δυο πρώτοι σκόρερς στο πρωτάθλημα Μεσσηνίας για την Εράνη, ήσαν ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Μπάρκας με 22 γκολ, ο επιθετικός Αλκίνοος Μιχαλόπουλος που αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Καλαμάτας με 17 γκολ και ο Νίκος Κόλλιας με 12 γκολ.

Και οι δυο είχαν συμμετοχή στο 4-0 που πέτυχε η Εράνη την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον ΑΟ Λεβάντε, με δυο γκολ ο Μιχαλόπουλος, ένα ο Μπάρκας, το άλλο ο Γεωργιόπουλος.
Σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών, η Εράνη σημείωσε 104 γκολ, δέχτηκε 15. Σε ότι αφορά την επίθεση υπήρχαν στο πρωτάθλημα Μεσσηνίας ομάδες που αποχώρησαν και έτσι υπήρχε και το 3-0 χωρίς αγώνα, οπότε δεν είναι πραγματικό το νούμερο των 104 τερμάτων. Επίσης η Εράνη συνολικά είχε 27 νίκες, 7 ισοπαλίες και μηδέν ήττες, αφήνοντας στο κατόπιν της την Κυπαρισσία, τον Πάμισο και τον περυσινό πρωταθλητή Πανθουριακό.

Πιθανή σύνθεση της Εράνης στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

Ο προπονητής της Εράνης Κώστας Μιχαλόπουλος σύμφωνα με την εικόνα που παρουσιάστηκε στις τελευταίες προπονήσεις, η πιθανή 11άδα που θα αντιμετωπίσει στο Αίγιο τον Παναιγιάλειο είναι;

Εράνη: Κουμπαρούλης, Μπινιώρης, Μιχαλόπουλος, Μπάρκας, Πέππας, Κόλλιας, Τσόπελας, Γκότσης, Γεωργιόπουλος, Βασιλόπουλος, Γκεβόρι.

Κινδυνεύει με 3η ήττα το Λεωνίδιο

Ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τον Παναιγιάλειο στην πρεμιέρα, το Λεωνίδιο έπαιξε στην Βάρδα και έχασε 0-2 από τον ΠΑΟΒ και συνεχίζει τώρα εκτός έδρας στο Ληξούρι. Αντίθετα με το Λεωνίδιο που θα έχει δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Παλληξουριακός που είχε ρεπό στην πρεμιέρα, υποδέχτηκε στη συνέχεια τον Αμυκλιακό επικρατώντας 1-0 παραμένει στην έδρα του για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη το Λεωνίδιο.

Βαθμολογία σε 2 αγώνες

Ομάδες γκολ β. αγ.
ΠΑΟ Βάρδας 4-2 4 2
Εράνη 4-1 3 2
Παναιγιάλειος 1-0 3 1
Αμυκλιακός 1-0 3 2
Παλληξουριακός 1-0 3 1
Λεβάντε 2-6 1 2
Λεωνίδιο 0-3 0 2


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr