background img
banner
banner

Χωρίς γκολ και με τρεις αποβολές Αιγείρα / Ακράτα – Εθνικός Πατρών

ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ ΛΟΓΩ ΠΤΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ

Η κατολίσθηση τοιχείου από τις βροχοπτώσεις στο γήπεδο της Ακράτας, έβαλε σε σκέψεις τους γηπεδουχους για την αναβολή του εξ’ αναβολής αγώνα με τον Εθνικό. Με την παρουσία του διαιτητή Αλέξανδρου Φωκά που επέβλεψε την κατάσταση, το παιχνίδι ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση.

Λίγες οι φάσεις στο  ντέρμπι της Τετάρτης

Πολύ δυνατό παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λίγες φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες.

Η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο τελευταίο 10λεπτο, με τον Αλέφαντο από θέση τετ α τετ να πλασάρει και να αποκρούει ο τερματοφύλακας Καλλιακμάνης.

Τρεις αποβολές

Τα δυνατά μαρκαρίσμα οδήγησαν σε πολλές κάρτες τον διαιτητή Φωκά. Πρώτα απέβαλλε τον Ζησιμόπουλο από τον Εθνικό στο 60΄.

Σειρά πήραν από την Αιγείρα / Ακράτα ο Καραχάλιος στο 80΄ και ο Ροδόπουλος στο 85΄, οι οποίοι θα απουσιάσουν και από την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στην Θύελλα Αιγίου, στο γήπεδο Πλαστήρα.

Αιγείρα / Ακράτα: Οικονομόπουλος, Ταρνάρης, Οικονόμου, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Κουτρόπουλος, Τζιαβάρας, Ροδόπουλος, Δ. Μητρόπουλος, Νικολόπουλος (88΄ Γ. Τριανταφυλλόπουλος), Αλέφαντος.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr