background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Επιστρέφει από την τιμωρία του ο επιθετικός Βαγγέλης Μακρής

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Στα καλά νέα του Παναιγιάλειου είναι ότι ανακοινώθηκε η τιμωρία του Βαγγέλη Μακρή, η οποία είναι τελικά για μια αγωνιστική, την οποία εξέτισε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Βάρης. Στον αντίποδα δυο ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν από το παιχνίδι στην Ρόδο με τον Ιάλυσο.

Το κακό με τις απουσίες δεν σταματά εκεί, αφού ο Βίτος είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Ζαφείρη και συμπληρώνει τη λίστα των απουσιών για την ερχόμενη αγωνιστική.

Στην διάθεση του προπονητή Νίκου Μανούρα επιστρέφει ο Κοτσόκολος, που είχε τιμωρηθεί τέσσερις αγωνιστικές από το παιχνίδι της Βάρδας και τις συμπλήρωσε αφού εκτός από τις τρεις αγωνιστικές που ακολούθησαν, είχε προηγηθεί και το παιχνίδι κυπέλλου με την Θύελλα Π.

Δύσκολη έξοδος στην Ρόδο με Ιάλυσο

Μια σειρά ιδιαίτερα δύσκολων αγώνων ακολουθεί για τον Παναιγιάλειου, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην Ρόδο με τον Ιάλυσο. Πολλές οι απουσίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ η μεθεπόμενη αγωνιστική είναι στην Αβυθο με την Μαρκό και αμέσως μετά δυο παιχνίδια εκτός έδρας με Βύζαντα Μεγάρων και Ελλάς Σύρου.

Πάλι εντός έδρας με Παναργειακό, στην Ραφήνα με την Θύελλα, στην Αβυθο με Κόρινθο και τέλος στα Φιλιατρά με την Εράνη.

Οκτώ αγώνες με υψηλό βαθμό δυσκολίας που θα υποχρεώσουν τον Αιγιώτικο Σύλλογο να δοκιμάσει τις δυνάμεις και τις αντοχές του σαν νεοφώτιστο σωματείο στην Γ΄ Εθνική.

Ξεχωριστό το ντέρμπι πρωτοπόρων

Παιχνίδι κορυφής στον 3ο όμιλο το ερχόμενο Σάββατο με την Κόρινθο να υποδέχεται τον Παναργειακό έχοντας στον πάγκο της τον Ηλία Φυντάνη. Στους 54 βαθμούς οι δυο αντίπαλοι με το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι να έχει νικητή με 1-0 τον Παναργειακό και τις ομάδες που ακολουθούν να περιμένουν και να ελπίζουν σε «ψαλίδισμα» της διαφοράς από την κορυφή.

Μόνο που δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για τους πρωτοπόρους, αφού η Ρόδος θα παίξει στο Αφάντου με την ΑΕΡ, η Θύελλα Ραφήνας μετά την ήττα της στο Αργος έχει πάλι δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Μύκονο.

Συνωστισμός στην ζώνη κινδύνου

Πάνω και κάτω από την διαχωριστική γραμμή της ζώνης υποβιβασμού, πραγματοποιείται μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Ανάλογα στις δυσκολίες των αγώνων που εμπλέκεται το κάθε σωματείο, αλλά και την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται, οι εναλλαγές θέσεων βρίσκονται σε εβδομαδιαία διάταξη. Με 39 βαθμούς Μύκονος και Ιάλυσος βρίσκονται σε καλό «φεγγάρι», έχουν πίσω τους στους 36 βαθμούς τον ΠΑΟ Βάρδας, την ΑΕΡ Αφάντου και με 35 την Μαρκό. Πιο πίσω ο Πανελευσινιακός με 31 δύσκολα θα μπορέσει να ξεπεράσει τις ομάδες που προηγούνται, έχει όμως μπροστά του κι αυτός οκτώ παιχνίδια από τα οποία παίρνει κουράγιο και ελπίδα.

Με Φυντάνη στον πάγκο της η Κόρινθος

Η βαριά ήττα της Κορίνθου 1-4 στην Σύρο, έφερε ανακατατάξεις στην τεχνική ηγεσία των πρωτοπόρων. Ο Αντριάν Μπαρμπολούτσι αποτελεί παρελθόν και στην θέση του ήρθε ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος θα αναλάβει τις ευθύνες της Κορίνθου στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον επίσης πρωτοπόρο Παναργειακό.

Σχετικά το σωματείο της Κορίνθου ανακοίνωσε: «Ο ΠΑΣ Κόρινθος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηλία Φυντάνη.
Ο 61χρονος Καλαματιανός προπονητής θα αναλάβει άμεσα τα χρέη του για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναργειακό το Σάββατο!
Ο Ηλίας Φυντάνης είναι επαγγελματίας προπονητής και κάτοχος UEFA PRO Coaching Licence.
Το βιογραφικό του πλούσιο με ομάδες όπως : Βύζας Μεγάρων, Πανηλειακός, Ηρακλής Ψαχνών, Παναχαϊκή , Ιαλυσός, Αστέρας Βλαχιώτη , Α.Ε.Λ. , Ασπρόπυργος και Ηρόδοτος.
Coach σου ευχόμαστε καλή αρχή και μόνο επιτυχίες!»

Στα 9.600 οι επιχορηγήσεις στην Γ΄ Εθνική

Το ποσό από το στοίχημα που καταβάλλεται στα σωματεία από το στοίχημα, κυμαίνεται στα 31.88 εκατ. ευρώ. Από αυτά στις ΠΑΕ αναλογούν κάτι παραπάνω από 3 εκατ. ευρώ, ενώ κάθε ομάδα από την Γ΄ Εθνική θα εισπράξει 9.635 ευρώ.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr