background img
banner
banner

Με 10 παίκτες από νωρίς ο Παναιγιάλειος | ΦΩΤΟ

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ 0-0 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ: «ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΗΤΤΗΘΕΙΣ»

Με ένα ρόστερ «γεμάτο» και ποιοτικό, ο Αστέρας Βάρης ήρθε στην Αβυθο για να πάρει τη νίκη.

Απέκτησε το σημαντικό πλεονέκτημα από την αποβολή του Βίτου στο 18΄, δεν μπόρεσε όμως να αξιοποιήσει στο υπόλοιπο του αγώνα τον παίκτη παραπάνω, με τον εξαιρετικό Γιάννη Παπαδόπουλο να λέει όχι όποτε χρειάστηκε στην μελανόλευκη εστία.

Καλύτερο α΄ ημίχρονο ο Αστέρας Βάρης

Ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα, Ντούλιας, αποκρούστηκε στο 15΄ από τον Παπαδόπουλο, στην πρώτη καλή τελική προσπάθεια της Βάρης.

Στο 18΄ ο Βίτος ανέτρεψε έξω από την περιοχή τον Μπελαβράκη και ο διαιτητής Ζαφείρης από το Ηράκλειο, τον απέβαλε σαν τελευταίο αμυντικό παίκτη.

Απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο το αριθμητικό μειονέκτημα ήταν μεγάλη ζημιά για τον Παναιγιάλειο που υποχρεώθηκε να στηρίξει με το παραπάνω τις αμυντικές προσπάθειες.

Αμέσως μετά την αποβολή και στην εκτέλεση φάουλ στο όριο της περιοχής, η μπάλα στρώθηκε στον Μπελαβράκη, το σουτ του οποίου απέκρουσε σωτήρια ο Παπαδόπουλος.

 Με τον Φωκαΐδη η μεγάλη φάση του Παναιγιάλειου

Στο 52΄ ο Βασίλτσης τροφοδότησε τον Φωκαΐδη που μπήκε στην περιοχή με ντρίπλες και πλάσαρε από θέση τετ α τετ τον τερματοφύλακα Μαρινάκη, που αποσόβησε το γκολ.

Στο επόμενο λεπτό ο Ντούλιας είχε διαγώνιο σουτ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε ακόμα μια σπουδαία απόκρουση στην κοντινή κεφαλιά του Μπελαβράκη.

Αλλαγές για …φρεσκάρισμα από τον Μανούρα

Έτρεχαν να καλύψουν τα κενά οι μελανόλευκοι και βαθμιαία η κούραση άρχισε να γίνεται εμφανής. Ο προπονητής του Παναιγιάλειου Νίκος Μανούρας φρόντιζε στην πορεία του αγώνα να περνά ξεκούραστο παίκτη στον αγωνιστικό χώρο για να κρατηθούν μακριά από την εστία οι φιλοξενούμενοι.

Στο 68΄ κακώς ο α’  βοηθός Κατελανάκης σημείωσε σε θέση οφσάιτ τον Βασίλτση και σταμάτησε μια επίθεση με καλές προϋποθέσεις.

Στο 80΄ απείλησε ο Ντούλιας και στο 84΄ ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε φάουλ του Ψυγοχιού.

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης (73΄ λ.τ. Κοντοχρήστος), Λουκάς, Βίτος, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Τρέσα (46΄ Κίτος), Τσίπρας, Πίσπας (58΄ Λιάτος), Βασίλτσης (85΄ Θεοφανόπουλος).

Αστέρας Βάρης: Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Ντούνιας, Νικολακόπουλος, Μπαρα, Μπελαβράκης (62΄ Ψυχογιός), Χρηστίνης (88΄ Μπάκας), Μάγγος (62΄ Ντούνης), Ντούλιας (82΄ Καλέλα), Βασιλειάδης (88΄ Καλύβας).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr