background img
banner
banner

Θηριοσυνάξεις

Του  Ιερόθεου Μουρίκη

Συντονιστή  ΟΜ ΑΙΓΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Στην αμαρτωλή διαδρομή της δεξιάς, δεν υπήρξε ποτέ ηθικός φραγμός στον εκφυλισμό των εθνικών αξιών. Προϋπόθεση για την εδραίωση της εξουσίας της ήταν και δυστυχώς είναι η βία και ο διχασμός. Το κράτος και το παρακράτος, η νόμιμη και η παράνομη εξουσία ήταν πάντα ταυτισμένες.

Η ακύρωση από τον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό της τελευταίας τους κολεγιάς, μεταξύ της κυβέρνησης Σαμαρά και Χρυσής Αυγής με μπέτσο, προξενητή, τον γραμματέα της ΝΔ Μπαλτάκο, δεν τους συνέτισε. Ο λύκος τομάρι αλλάζει, μυαλό δεν βάζει. Η παραμορφωμένη δημοκρατική συνείδηση του Μητσοτάκη, τα υπό εξόφληση γραμμάτια της ανέλιξής του, το σκανδαλώδες παρελθόν και παρών του, επιβάλουν και πάλι την συμπόρευσή του με το υπόδικο παρακράτος των απογόνων των ταγμάτων ασφαλείας, των καταδοτών, των κουκουλοφόρων, των προδοτών της Κύπρου. Οι μάσκες έπεσαν με την απόφαση της ΝΔ για ενίσχυση των συλλαλητηρίων, χέρι – χέρι με την εθνικοφροσύνη της βίας του ρατσισμού και του διχασμού.

Ντροπή και Όνειδος για τον Δημοκρατικό λαό της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων, που έχει από καταβολής του ελληνικού κράτους ατέλειωτες περγαμηνές πατριωτισμού χύνοντας ποτάμια αίματος, αντιστεκόμενος στα φασιστοναζιστικά καθάρματα, τους ντόπιους καταδότες συνεργάτες τους, και στους μετέπειτα συμμάχους κατακτητές με το παρακράτος τους, που έγραψαν την δική τους ψεύτικη ιστορία ως νικητές μέχρι και την προδοσία της Κύπρου.

Θρασείς και αναιδείς στην σύναξή τους, υπό την σκέπη του “πατριάρχη” των απανταχού φασιστών πατριδοκάπηλων, Μητροπολίτη Αμβρόσιου, θεώρησαν μορφωμένους και πατριώτες, τους υπόδικους εκπροσώπους της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ΛΑΓΟ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ, πού εμπνέονται από τα ιδεώδη των ταγμάτων ασφαλείας, όπως και ο Μητροπολίτης που θεωρεί τίτλο τιμής να τον αποκαλούν Φασίστα.

Ευτυχώς ο αφηνιασμός κάποιων αγίων, που δεν είναι καθόλου γραφικοί, δεν έχει απλωθεί στο σύνολο της ιεραρχίας. Ο Αμβρόσιος, ένας παραχαράκτης της ιστορίας, τυμβωρύχος του πατριωτισμού, υποκριτής θεοσεβούμενος. Ευθύς όμως, όπως ταιριάζει στους κατεξοχήν τυχοδιώκτες, με παρρησία δηλώνει φασίστας, ρατσιστής, εθνοκάπηλος.

Ο Δήμαρχος όμως και οι άλλοι φορείς, τι δηλώνουν εκτός από κλακαδόροι του νεοφασισμού; Πρέπει να τους πληροφορήσουν, ότι το χαρτί ανανέωσης της εθνικοφροσύνης, έχει σταματήσει πριν αρκετά χρόνια να δίνεται από τον παππά της ενορίας και τον χωροφύλακα. Οι ονειρώξεις του Μητροπολίτη για ένα δεσποτικό παρακράτος, που με περίσσιο θράσος απειλεί το ίδιο το Κράτος ανήκουν στο παρελθόν και στους γελοιογράφους.

Οι απροκάλυπτες ερωτοτροπίες και η σύμπραξη στην αναγέννηση του Μαύρου Μετώπου, του Νεοφασισμού, του δημάρχου και κάποιων εκπροσώπων κάποιων φορέων, όπου χωρίς το παραμικρό ίχνος δισταγμού δέχθηκαν να συμπλεύσουν και συνοδοιπορήσουν με τους νοσταλγούς της Απριλιανής Μαφίας, που ήσαν γόνοι και συνέχεια των κουκουλοφόρων καταδοτών, δείχνουν ότι οι ηθικές αναστολές, τους είναι άγνωστες λέξεις, και ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λάβουν τα επίχειρα που τους πρέπει. Ο εχθρός προ των πυλών της Δημοκρατίας. Η απόπειρα φασιστικής παλινόρθωσης βρήκε αναπάντεχους συνοδοιπόρους στον τόπο μας. Όμως έχουν γνώση οι φύλακες. Το υπό εκκόλαψη αυγό του φιδιού αποδεικνύεται κλούβιο.

Η Δημοκρατία είναι αξίες είναι αξιοπρέπεια, και σε αυτήν τη χώρα εν ονόματι της Δημοκρατίας και του Έθνους, όλοι οι μεγάλοι εθνικοί απατεώνες, από τον πόλεμο και μετά στέριωσαν την εξουσία τους πάνω στην δημαγωγία και στα ψέματα, στην παραχάραξη της ιστορίας και σε μία μεθοδευμένη εξαπάτηση, δεν νοιάστηκαν ποτέ για την πατρίδα και τον εξαθλιωμένο λαό, ότι περίσσευε από το φαγοπότι τους το πέταγαν στα δικά τους σκυλιά, στους ραγιάδες υποτακτικούς τους.

Έφτασε όμως ο κόμπος στο χτένι, και το 2015 η σούπα χάλασε. Εκεί που “κρέμαγαν οι άρχοντες τα άρματα, τώρα κρεμάν οι γύφτοι τα νταβούλια”, έτσι λέει ο λαός. Ο Δημοκρατικός λαός της Αιγιάλειας, ύψωσε το ανάστημά του και γύρισε την πλάτη του στις σειρήνες της πατριδοκαπηλίας, αφήνοντας τους εκφραστές του πολιτικού και κοινωνικού ΚΑΤΙΜΑ, μόνους στην κακοστημένη ΘΗΡΙΟΣΥΝΑΞΗ σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα αφεντικά τους, τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr